TROLOGRAFICKY: Scharz - průběžná zpráva

Autor: Scharz | 30.4.2020 | 1

Přinášíme novinky ohledně chystané české autorské válečné hry Scharz.

Betatest bohužel neproběhl podle plánů, která jsme zde představili dříve. Proto místo oficiálního ukončení publikujeme průběžnou zprávu.

Start testu se odsunul až na poslední týden v únoru, reálně od března. Testování začalo celkem v pořádku, ale pak nám do toho vpadnul koronavir. Operativně jsme hru převedli spolu s Tomášem Blatným na Tabletop Simulator a pokračovali tam. Ve skutečnosti to bylo asi to nejlepší, co nás mohlo potkat. Celkem se za dva měsíce odehrálo 22 her (offline i online), což vnímáme při průměrné délce hry 4,5 hodiny jako celkem slušné. Dokonce máme i od testera Radima Draka vlastní úpravu pravidel. Ještě musím zmínit dva testery, kteří mají nad 10 odehraných her, a to Vojtu Kouřila a Martina Pejchara. Hra si tak postupně sedá (přestože už mám půl roku pocit, že je téměř hotová). Zatím se zdají změny většinou k lepšímu.

A tak pokračujeme s testováním i do května. Když všechno dobře dopadne, mohli bychom mít na Essenu limitovaný předprodej. A po něm plánuji Kickstarterovou kampaň (prosinec 2020 – březen 2021).

Betatest na TTS

Na závěr nutno dodat poděkování všem aktivně zúčastněným. I když to možná nevypadá, to nasazení má i svůj vliv :)

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Steampunk Rally Fusion
Steampunk Rally Fusion
Akt. cena: 700 Kč
Končí za: 13 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas