TROLOGRAFICKY: RONE rozšíří Nové síly

Autor: PatrikBolas | 11.4.2017 | 14

Česká karetka RONE je venku už nějaký ten pátek. Základní krabičku můžete již od jejího vydání rozšířit o 100 dalších karet se čtyřmi novými schopnostmi díky rozšíření Probuzení. Pokud je však u vás RONE na denním pořádku, možná se vám i toto rozšíření začíná ohrávat. V takovém případě pro vás máme dobré zprávy! Již 7. května dojde ke spuštění Kickstarterové kampaně, jejíž účelem je vybrat dostatek financí na vydání nového rozšíření New Forces.

Na co vše se můžete v plánovaném rozšíření těšit? Předně na 99 nových karet, z toho 5 hrdinů, 4 technologie a zhruba půl na půl jednotky a taktiky. Dále je součástí krabičky i opravený hrdina Oleg a karta Těžké tanky, které se ukázaly neúměrně silné. A konečně dojde i na revidovaná pravidla hry. Kromě hmatatelného obsahu hru obohatí dvě nové mechaniky Iniciativa a Pomalý efekt.

  • Iniciativa je schopnost karet, která vám dovolí odstranit daný počet karet z hrobu ze hry a odmění vás dodatečným efektem. Leckdy to však bude podmínka pro samotné zahrání karty.

  • Pomalý efekt o kartě říká pouze to, že ji nelze zahrát mimo váš tah. Takové karty na druhou stranu nabídnou velice mocné efekty, jako je například možnost znovu zaútočit s již vyčerpanou jednotkou nebo na jedno kolo ovládnout soupeřovu jednotku.

Možná největším přínosem nového rozšíření bude představení pravidel pro hru 3 hráčů. Dosud lze hru hrát pouze jako duel nebo souboj dvou dvoučlenných týmů.

Kampaň tedy startuje už za necelý měsíc, kdy budete mít možnost podpořit projekt a odměnou si odnést samotné rozšíření. Automaticky získáte navíc exclusivního hrdinu Mordu, další exclusivní hrdina přibude, pokud dojde k zafinancování během 7 dní. A samozřejmě vás čeká spousta stretch goalů, které budou všechny exclusivní pro podporovatele! A půjde-li vše podle plánu, můžeme se těšit na českou verzi, o kterou se opět postarají Rexhry.

První exclusivní hrdina pro všechny podporovatele

P.S.: Nechce se vám čekat na opravené karty až do vydání rozšíření? Můžete si je stáhnout z tohoto odkazu a vytisknout doma!

Seznam připravovaných her v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Lock 'N Load: Band of Heroes
Lock 'N Load: Band of Heroes
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 5 dnů

Offcanvas