TROLOGRAFICKY: Print & Play hry zdarma

Autor: 1a2a3a4 | 6.4.2020 | 0

Asmodee dnes spustilo web, na kterém najdete zdarma na stažení některé jejich hry ve verzi Print & Play. Adresa na které najdete hry je http://print-and-play.asmodee.fun a díky Blackfire, který spadá pod Asmodee by stránka měla být i česky (v době zveřejnění tohoto článku ještě není z důvodů na straně Asmodee).

Hry, které si zde můžete stáhnout, vytisknou a zahrát jsou: 

Dobble – Hra, která procvičí vaše pozorovací schopnosti a rychlost. Dobble vyzývá hráče k hledání shodných symbolů na kartách. Hráč, který symbol jako první spatří a pojmenuje, kartu vyhrává.

Dixit – Nádherně ilustrovaná tipovací hra, ve které vaše fantazie tvoří příběhy. V této cenami ověnčené deskové hře hráči používají své ilustrované karty, aby zmátli své soupeře při hádání, která karta odpovídá vyřčenému příběhu. Aby hráči uspěli, musí uhodnou, kterou kartu použil vypravěč.

Timeline Classic – Hra, která kombinuje důvtip a znalosti historie. V Timeline Classic vyhrajete tak, že správně začleníte karty důležitých událostí do časové osy.

Unlock! – Kooperativní karetní variance na únikové místnosti, která používá jednoduchý systém karet scén, hledání a kombinování předmětů a řešení hádanek. Zahrajte si Unlock! a zažijte na vašem stole velké dobrodružství jen s pomocí karet a doprovodné aplikace, která obsahuje nápovědy a hlídá čas.

Cortex Challenge – Opravdová zkouška paměti, a rychlosti myšlení. Hráči musí použít svůj mozek při klání v 8 různých výzvách., od hledání shodných předmětů, po barevná puzzle a hmatové vjemy.

Combo Color - Combo Color je strategická rodinná hra. Prozkoumejte a rozšiřujte své území vybarvováním políček na hrací desce. Sbírejte a kombinujte předměty pro získání bodů. Jakmile je celá plocha vybarvená, spočítejte si body!

 

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Titulek
"(ke zveřejnění od PONDĚLÍ 6.4. 12:00hod)" :D
---
Time Slug Studio

6.4.2020 12:46:30

Vybíráme z Bazaru

Medaile z Deskohraní
Akt. cena: 1000 Kč
Končí za: 2 dny

Offcanvas