TROLOGRAFICKY: předobjednávky na zeměplošské semafory

Autor: Wolfsen | 14.5.2015 | 3

Backspindle Games v pondělí otevřely předobjednávky na hru Clacks, která je inspirovaná soubojem semaforů a Ankh-Morporského poštovního úřadu ze zeměplošského románu Zaslaná pošta sira Terryho Pratchetta.

Jedná se o spíše abstraktní hru, v níž mohou hráči soupeřit mezi sebou o to, kdo je lepší semaforový operátor nebo se společně postavit výzvě poštovního úřadu a navzdory hackerům doručit zprávu do Genuy dříve než pošta a demonstrovat tak, že semafory jsou technologicky vyspělejší.

Clacks

Pokud si tuto hru předobjednáte do dnešní půlnoci (přesněji do 1 hodiny SELČ), dostanete navíc zdarma 30mm kovovou figurku Vlahoše von Rosreta. Hra vás v předobjednávce vyjde na 30 GBP, což je asi 1200 Kč splatných ihned prostřednictvím služby PayPal nebo platební kartou. Hru byste měli dostat na začátku října (možné je i vyzvednutí na festivalu v Essenu).

Doplňme ještě, že Backspindle Games mají na svědomí také jinou zeměplošskou hru Guards! Guards!, ale s hrami Ankh-Morpork a Čarodějky, které vyšly česky díky REXhrám, nemají nic společného.

Předobjednávat můžete zde

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Shit Happens
Shit Happens
Akt. cena: 150 Kč
Končí za: 3 dny

Offcanvas