TROLOGRAFICKY: Mrňouskové, rozšíření k Robinsonovi a L'Auberge Sanglante

Autor: Wolfsen | 2.4.2015 | 3

BlackfireTá-tata-tá-tá! Tatata-tá-tá! Jestli jste si vzpomněli na otravnou berušku ze seriálu krátkých animovaných filmů Minuscule alias Mrňouskové, vzpomněli jste si správně. Pokud se vám - a hlavně vašim dětem - tyhle filmy líbí, máme pro vás dobrou zprávu! Blackfire připravuje hru s licencí tohoto seriálu a se stejným názvem, tedy Mrňouskové.

Jedná se o jednoduchou závodní hru, ve které hráči sází na obyvatele hmyzí říše v podivném závodě za tou nejlepší potravou. Nenechte se mýlit i šnek může být černým koněm tohoto dostihu. Á propos, když už mluvíme o dostizích, tuto hru původně vydala korejská firma Magpie pod názvem Dark Horse (tj. černý kůň) s tématikou koňských dostihů.

Mrňouskové   Robinson Crusoe LÄuberge Sanglante

PortalWydawnictwo Portal dnes zveřejnilo video, v němž Ignacy Trzewiczek poodhaluje obsah chystaného druhého rozšíření své kooperativní hry Robinson Crusoe. A teď se podržte - prokletý ostrov navštíví Lovecraftovské hrůzy! Ano, Robinson se potkává s Cthulhu. Součástí rozšíření bude i gamebook podobně jako v minirozšíření Tracing Dr. Livingstone. Na rozšíření si ale budete muset počkat do roku 2016.

Pearl GamesJestli druhá část této novinky se vám zdála pro děti nevhodná, zkontrolujte teď, jestli jsou dobře zamčené ve svém pokoji. Pearl Games totiž oznámili přípravu na hře L'Auberge Sanglante, doslova Krvavý hostinec. O hře zatím nic moc nevíme, jen 2 věci: podle zveřejněných ilustrací (a názvu) soudě bude pěkně syrová a měly by být připravena pro letošní veletrh v Essenu.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Zaklínač Starý Svět - ZÁKLADNÍ VERZE
Zaklínač Starý Svět - ZÁKLADNÍ VERZE
Akt. cena: 1146 Kč
Končí za: 4 hodiny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas