TROLOGRAFICKY: Další Marťan mezi námi

Autor: Tharr | 2.3.2016 | 10

O našeho červeného kulatého kolegu na cestě kolem slunce je v poslední době čím dál větší zájem a to jak ve skutečném snažení vesmírných organizací, tak i ve filmovém a videoherním průmyslu. Film Marťan zase rozvířil zájem lidí o tuto planetu a tak není divu, že se na vlně popularity chtějí svézt i vydavatelé deskovek. Nyní se k nám blíží další hra s tímto tématem a to Terraforming Mars. Tuto hru vytvořilo malé, ale velmi sympatické švédské rodinné vydavatelství FryxGames. Vydavatelství se skládá z 4 bratrů (z 10 sourozenců) a dvou jak o sobě sami píšou herně-vášnivých rodičů. Nakladatelství již dříve vydalo zajímavé hry jako například Space Station či Fleets: The Pleiad Conflict, ale vzhledem k velikosti vydavatelství o nich moc nebylo slyšet. Pro vydání Terraforming Mars se však spojili s nakladatelstvím Stronghold Games a v Polsku společností Rebel. Snad se tak jejich nový počin dostane více na oči a proslaví se více než hry dříve vydané.

Ve hře Terraforming Mars se přesunete do roku 2400, kdy se podmínky k životu na zemi zhorší natlik že bude nutno hledat nové místo k bydlení. Vydáte se na rudou planetu ve vedení jedné z korporací soutežící o co největší přínos k přeměně planety a vytvoření podmínek pro život. Herní plán představuje skutečná mapa planety.

Budete snažit dosáhnout významných milníků jako třeba vypěstování prvních rostlin, vybudování města, vytvoření atmosféry, úprava teploty na planetě atd.

Hra by měla spatřit světlo světa ve třetím čtvrtletí roku 2016 a první kopie by měly být k dispozici na Gen Conu. Máte-li chuť osídlit Mars tak si na hru počkejte, podle zatím zveřejněných obrázků vypadá nadějně.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Viva il RE!
Viva il RE!
Akt. cena: 300 Kč
Končí za: 5 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas