TROLOGRAFICKY: Cena Hrajeme.cz

Autor: 1a2a3a4 | 19.9.2018 | 4

Na večerním vyhlášení 19. 9. zísala ocenění Hvězda 2018 hra Dice forge, kterou pro český trh lokalizuje Blackfire.

 

Sdílet s přáteli:

Komentáře

překvapení
To bych netipoval.

19.9.2018 21:37:42

překvapení
hru mám moc rád, ale souhlasím s Pellym.. překvapení. Asi při hlasování byla přítomná nějaká chobotnice "Michal" :)

19.9.2018 23:25:01

tak BF
(tedy pokud miris tam) měl v ohni více zelizek...

20.9.2018 09:36:23

překvapení
TWoM ani v užším výběru a Unlock ano ?

20.9.2018 12:06:36

zadne prekvapeni
Jestli vyber probihal tak, jak bylo vysvetleno loni v jouob.castu, tak se vubec nedivim. Vyhrala hra, ktera nikomu nevadila. U ostatnich her nejspis stacilo, aby byl jeden z porotcu proti, a tak vypadly z vyberu.

20.9.2018 13:24:15

Anketa
A to jsem si dotedka myslel ze anketa na deskozroutu ma nulovou vypovidaci hodnotu :))

20.9.2018 13:38:53

Wow
A to já si myslel,že z těch kandidátů je Dice forge nejhorší:)

20.9.2018 15:41:12

Dice Forge
A mně to třeba přijde celkem zasloužené. Mám pocit, že je to velmi vyvážená hra, která má řadu různých strategií, rozumný podíl náhody, inovativní prvek, nádherné zpracování... a jako jediné negativum vidím trochu nevýrazné téma. Jinak je to rychlé a dá se to hrát se všemi. A zatím každý, s kým jsem to hrál, to chválil a chtěl to hrát znovu.
---
Autor hry Velryby ničí svět

21.9.2018 14:40:09

Nod

tá súťaž je blbá..
to ste rovno mohli spraviť súťaž v kategorii rodinné hry.. načo sa do postupu finále dostanú velké hry ako Rising Sun, Panství hrúzy ked zvolíte hru rodinného typu len zato že si hu môžete zahrať s kýmkolvek.. logicky pri vašom uvažovaní to znamená že velké hry aj ked postúpia do finále nikdy nemôžu byť zvolené.. príde mi to celé blbé tá súťaž.. keď už súťaže o hry tak nech su v kategóriach.. to ako by ste porovnávali fiat multipla s lamborghini aventador.. to proste nejde zrovnávať a myslím si že v našich končinách majú najvačšie právo na postup do finale sa dostať a vyhrať hry typu panství hruzy alebo this war of mine.. to sú hry ktoré majú originálne herné mechanizmy a dosť otriasli a uchvátili našu komunitu v CZ A SK.. doteraz tu niečo také nebolo v našich končinách..

23.9.2018 10:04:01

Abe

Nod a další
tak to jsi potom musel trpět, když cenu Spiele Des Jahres vyhrála (omlouvám se za ten výraz) "sračka" jménem Azul. To je doslova hra - nehra, která má jen tu přednost, že si ji můžete zahrát i s babičkou, která to pochopí a neurazí ji to. Ta hra nemá žádnou strategickou hloubku, sám jsem ji vyhrál mimoděk, když jsem dosáhl něco přes 100 bodů a to jen s jedinou strategií. Abych v každém tahu získal co nejvíc dlaždic, body se mi pak následně sami dopočítali. Kde jste všichni byli se svými komentáři? Porotci z Hrajeme ukázali z mého pohledu mnohem více odvahy a cenu získala hra, která je opravdu hrou, navíc dobrou hrou, která dokáže zaujmout jak hardcore hráče, tak i občasného hráče. Samozřejmě podobné ceny budou vždy cíleny na co největší masu. Kdo očekává, že podobnou cenu vyhraje Twilight Impérium nebo nějaká podobná hra, tak se hluboce mýlí.


Vít Procházka | Sales representative
ADC Blackfire Entertainment s.r.o.

24.9.2018 15:39:10

Nod

Vítek..
No a práve preto som zástancom toho že by sa mali robiť súťaže o najlepšie hry v žánroch.. nie vybrať jednu z cca 10tich XY žánrov ktoré majú od seba herne, obsahovo, cenovo, mechanicky až tak velmi daleko..je to nezmysel.. to je moj osobný názor ktorý mi nikto nezobere.. síce priznávam že som jeden z hardcorových hráčov a môj názor môže byť aj skreslený z vášho pohladu nato čo hrávam ja ale predsa len mám nárok sa vyjadriť aj ja.. je mi jasné že táto súťaž je zameraná hlavne na marketingový predaj a dostať hru do čo najviac domácností ja vám v tom držím palce samozrejme :) ale fakt zrovnávať hry a nechať vyhrať hru takéhoto typu na základe toho ako rozhodla porota je fakt podla mňa blbosť keď sa hlavne jedná o hviezdu roka..

24.9.2018 23:31:48

Abe

Nod
Na svůj názor máš plné právo a vůbec ti ho neberu. Holt se musíš smířit s tím, že podobné ceny jsou cíleny pro majoritu a ne minoritu. Kdyby to bylo obráceně, mnohem větší část hráčů se pak bude úplně stejně zlobit, proč se dělá nějaká cena pro 10% potencionálních hráčů. Zavděčit se v tomhle ohledu nikdy nemůžeš všem. Jinak tě mohu ujistit, že volba porotců byla svobodná, nebyly žádné zákulisní dohody. Kdyby to tak bylo, vyhrál by to za Rising Sun, kterého si u nás herně za letošní rok ceníme nejvíc :)


Vít Procházka | Sales representative
ADC Blackfire Entertainment s.r.o.

25.9.2018 21:17:27

Vybíráme z Bazaru

The King is Dead + obaly
The King is Dead + obaly
Akt. cena: 510 Kč
Končí za: 4 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas