TLAMA GAMES: Weather Machine

Autor: 1a2a3a4 | 16.11.2021 | 5

Vydavatelstvím TLAMA games v pondělí 15. 11. spustilo předobjednávky a tím i oznámilo chystané počeštění hry Weather Machine.

Jedná se o chystané euro, jehož tvůrci jsou Vital Lacerda a Dávid Turczi (ten stojí za sólo módem). Lacerda má za sebou již takové kousky jako Escape Plan, Kanban EV, On Mars a další. Turczi byl již u vzniku her jako Anachrony, Imperium: Classics a Legends, Petrichor a dalších.

V hře Weather Machine budeme ovládat počasí pomocí speciálního stroje. Tedy přesněji šílený/geniální vědec vytvořil stroj, kterým se dá měnit počasí a používal ho ve prospěch lidstva (aby farmáři měli lepší urodu či aby v hotelových rezortech byla ideální teplota na rekreaci...). Nicméně když na jednom místě tento přístroj počasí poupraví k přání lidí, na jiném ho rapidně zhorší. A tak je potřeba vyrobit dokonalejší stroj, který bez dalších následků spraví, co ten původní stroj natropil dříve, než se naše planeta stane kvůli počasí neobyvatelná. No a to je právě úkol pro nás (jednoho až čtyři hráče). Hlavním herním mechanizmem, kterým budete ovládat počasí je worker placement. 

Hru můžete aktuálně nalézt i v probíhající kampani na Kickstarteru

České vydání od Tlama games přináší anglickou krabici s přidanou plnohodnotnou čestinou navíc a přídavným počeštěným přebalem spodní strany krabice. Nyní v předobjenavkách u Tlamy můžete získat KS edici hry se všemi stretch goals z kampaně a také si můžete přiobjednat i kovové doplňky (addony) z kampaně. 

Vydání hry se plánuje na listopad příštího roku (tedy 2022).

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Truhlaříci s.r.o
Truhlaříci s.r.o
Akt. cena: 660 Kč
Končí za: 19 hodin

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas