TLAMA GAMES: Vikomti Západního království

Autor: 1a2a3a4 | 5.3.2020 | 8

TLAMA games dnes, 5. 3., oznámili, že i v českém vydání uzavřou trilogii her ze Západního království. Takže po již vydaných hrách: Architekti Západního královstvíPaladinové Západního království, nás čeká hra Viscounts of the West Kingdom, která ponese český název Vikomti Západního království. A na český trh by měla dorazit v červenci 2020. Autory hry jsou Sam MacDonald a Shem Phillips, kteří mají při společné spolupráci na svědomí celou trilogii techto her. 

Příběh této „euro“ hry je zasazena do období na sklonku královy vlády, kolem roku 980 našeho letopočtu. Náš kdysi mocný král dal přednost míru před blahobytem a výměnou za příměří odkázal našim nepřátelům hromady zlata a rozsáhlá území. Jenže mír je křehká záležitost. Královstvím se šíří chudoba a mnoho poddaných již nevěří, že je náš král schopný vůdce. Někteří se dokonce rozhodli oddělit od zemí koruny. Stále se těšíme přízni králova dvora, jenže i naše budoucnost je teď nejistá. Coby vikomti musíme uvažovat moudře a jednat rozhodně. Věrnost králi je zásadní, ale pokud by se měla náhle změnit rovnováha moci, musíme si především udržet přízeň lidu.

Cílem hry je dosáhnout nejvyššího počtu vítězných bodů na konci hry. Body je možné získat stavbou různých budov, opisováním rukopisů, prací na hradě a získáváním smluv na nové pozemky. Hráči sice začínají hru s hrstkou věrných měšťanů, ale pokud chtějí ve svých snahách uspět, měli by se rychle obklopit dalšími nadanými služebníky. V průběhu hry budou hráči putovat napříč královstvím a budovat svůj vliv v různých vrstvách společnosti. Konec hry nastane, jakmile v království zavládne blahobyt či chudoba, nebo možná obojí!

Seznam připravovaných novinek v češtině

 

Sdílet s přáteli:

Komentáře

?
Konec hry nastane, jakmile v království zavládne blahobyt či chudoba, nebo možná obojí!

Nechápu, vůbec.

5.3.2020 19:39:22

...
Já to chápu tak, že pokud prosperita klesne nebo překročí přez určitou úroveň hra končí a dojde k počítání vítězných bodů... Takže k vítězství může vést strategie hrát si na svém písečku a snažit se potopit společně tvořenou ekonomickou situaci.

5.3.2020 20:32:30

Cz verze
Já jsem spíš zvědavý na Raiders of Scythia.

5.3.2020 21:21:59

... nebo možná obojí!
Mám takový dojem, že nelze, aby nastal blahobyt a chudoba v jednu chvíli (pokud je to hodnoceno jednou stupnicí s jedním ukazatelem). Je to jen překlep v textu, či to doopravdy jde? Děkuji

6.3.2020 08:46:16

Kauza dne
Text je preklad oficialniho popisu hry na ks kampani, takze snad autori hry vedi, co pisou. Me spis zaujal fakt, ceska verze ma dorazit v lete a na ks je dodani prosinec 2020 :P
___
redaktor Deskofobie

6.3.2020 08:52:33

Prosperita, blahobyt
Ano, skutečně může nastat obojí. Mám pocit, že se to řešilo v jednom z updatů kampaně na KS.

***
Deskoherní inkvizitor, občasný překladatel a korektor

6.3.2020 10:07:34

Červenec
Vycházím z informací na stránkách tlamagames.com...


Předprodej červenec
Můžeme doručit do:23.6.2020
______________________
hráč a drobný sběratel
hlavní tvůrce Facebookové stránky POD VÍKEM

6.3.2020 21:23:04

Yedle
Tak treba Lords of Hellas prislo z KS o rok pozdeji potom, co uz bylo na pultech v ceske lokalizaci. To byla dostatecne dlouha doba na to, aby se zjistilo, ze to je sice pekna, ale nedotazena hra, takze jsem vedel, ze to nema smysl ani rozbalovat, ale naopak obratem prodat a snazit se minimalizovat ztratu z porizovaci ceny.

7.3.2020 09:23:14

...
Jen uvedu věci na pravou míru: "The game ends once the Kingdom reaches poverty or prosperity - or potentially both!” Tematicky to možná velký smysl nedává, ale i v originálních pravidlech to tak je.

7.3.2020 09:52:21

Tome saga
Otázka na TLAMA games: Budete v češtine distribuovať aj Tome Sagu ?

Vlado "Kasi" z KE

podporujem
* HRAD HIER *

8.3.2020 20:58:55

Vybíráme z Bazaru

Poklidná plavba
Poklidná plavba
Akt. cena: 200 Kč
Končí za: 4 dny

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas