TLAMA GAMES: Válka nebo mír ve Světě divů

Autor: 1a2a3a4 | 26.4.2022 | 1

Vydavatelství Tlama games v pondělí 25. 4. oznámilo chystané vydání kampaňového rozšíření pro karetní, draftovací hru Svět divů (It's a Wonderful World) které ponese název Svět divů: Válka nebo mír.

Toto rozšíření přináší pětiscénářovou kampaň zasazenou stejně jako základní hra do dystopického světa, kdy každý scénář je tvořen obálkou s příběhem, speciálními pravidly a novými kartami. V krabici těchto scénářů najdeme šest, po odehrání čtvrtého se totiž rozhodné, která ze dvou posledních obálek bude onen závěrečný scénář, který rozhodne o vítězství celé kampaně a také o tom, zda uvrhneme svět do celosvětové války nebo naopak míru. Kampaň je zvovuhratelná, takže ji můžeme zkusit víckrát a třeba příště vyzkoušíme i druhý závěrečný scénář. Zároveň se nám během hry odemykají nové karty, které můžeme nechat ve hře i pro hraní standardní hry a které nám budou připomínat zážitky z odehrané kampaně. 

Podle aktuálního plánu by toto rozšíření mělo vyjít v srpnu tohoto roku.

 

 

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Pamatuji si, jak jsme propadli IaWW (loni v lednu) a ptal jsem se na messengeru Tlamáčů, zda to budou lokalizovat, nebo aspoň “lokalizovat” jako tehdejší hybrid (česká pravidla, anglické karty). Nevěděli ;) Nakonec jsem vyměkl a koupil Corruption & Ascension v poločeské verzi a tohle full English.

No a rup ty boty, rok utekl a je to skutečně plně česky všechno…

--------------------------------------------------------------
Magic: the Gathering veterán, deskogeek a deskoherní překladatel

27.4.2022 16:44:07

@Caranthir hele tyhle dotazy na jakéhokoli vydavatele jsou v podstatě úplně zbytečné, snad žádný vydavatel neprozradí předem své plány, někdy je to tím že čeká na kontrakt který dokud nemá není to jisté, jindy má od obchodních partnerů daný termín od kdy může s danou informací ven, a nebo prostě čekají na podle nich na marketingově vhodný okamžik či cokoliv jiného. Ať je to tak či tak dokud to oficiálně neznámí prostě vždy mlží a negují… 

______________________
admin česky vydaných her ZH
hráč a drobný sběratel
tvůrce FB, Insta. a YouTube stránek POD VÍKEM

27.4.2022 17:49:50

Já to nemyslel nijak zle :-) Mám celkem radost z toho, že se to nakonec rozhodli plně počeštit, já ty hybridy nemám rád a tuhle hru naopak velice ;)

--------------------------------------------------------------
Magic: the Gathering veterán, deskogeek a deskoherní překladatel

27.4.2022 22:03:47

Vybíráme z Bazaru

Carcassonne Winter edition
Carcassonne Winter edition
Akt. cena: 950 Kč
Končí za: 8 hodin

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas