TLAMA GAMES: Paris

Autor: 1a2a3a4 | 16.5.2020 | 4

Tlama games včera, 15. 5., oznámili, že vydají v česko anglické verzi hru Paris autorů Michael Kiesling (autor například hry Azul) a Wolfgang Kramer (který stojí za spoustou her včetně malých jako 6 bere!). Tito autoři za sebou mají už i společnou spolupráci například na hře Tikal

Ve hře Paris se z vás stanou zámožní pařížští investoři na konci 19. století, kdy stála Paříž na prahu změn, jež z ní učinily jednu z nejkrásnějších metropolí světa. Poté, co se ve městě v roce 1889 konala velmi úspěšná Světová výstava, kterou završila dostavba Eiffelovy věže, oslavili místní obyvatelé 100. výročí dobytí Bastily a započala zlatá éra známá jako „la Belle Époque“. Nebývalý rozkvět architektury přinesl Paříži skvosty rozmanitých stylů – od Beaux-Arts přes novobyzantský a novogotický sloh až po Art Nouveau a Art Deco. A právě tyto stavby jsou v popředí vašeho zájmu. Vystavte a nakupte překrásné budovy, investujte do nich svůj čas i peníze a zanechte nesmazatelnou stopu v historii velkolepých pařížských budov a památek.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Re: Sacrebleu
Hehe, klasika, sotva člověk vyplní pledge manager, tak to někdo oznámí česky. No naštěstí je to jazykově nezávislé, takže nemusím litovat, že budu mít originál.

16.5.2020 14:15:39

Vybíráme z Bazaru

Brass:  Birmingham (EN)
Brass: Birmingham (EN)
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 3 dny

Offcanvas