TLAMA GAMES: Oznámení hry La Granja: Deluxe Master Set

Autor: Mirda-ta | 7.8.2022 | 2

TLAMA games tento týden oznámilo, že plně lokalizují do češtiny chystanou revidovanou verzi euro hry La Granja z roku 2014. Deluxe Master set má vyjít již na podzim tohoto roku.

La Granja Deluxe Master Set je aktualizovanou verzí klasické hry La Granja, se všemi promo materiály, které kdy vyšly, s množstvím nového modulárního obsahu a novými komponenty: dřevěnými destičkami střech, novými kartami a žetony, i s řadou rozšíření, která lze do hry přidat. Mezi 12 novými moduly jsou plný sólový režim a nový bonusový materiál od původních i hostujících designérů, jako jsou Stefan Feld, Adam Kwapiński, Dávid Turczi, Tony Boydell, Filip Głowacz, Andrei Novac a Błażej Kubacki.

Na nádherném ostrově Mallorca vzkvétají v usedlosti Alpich nedaleko městečka Esporles malé farmy, kde se vyrábějí přírodní pochoutky. Tyto malé farmy stavějí a udržují vynalézaví majitelé, a i když jsou to všechno místa na blaženém venkově, pouze jedna z nich se může stát tou nejbohatší, nejslavnější a nejuznávanější na ostrově. Pouze z jedné z nich se stane La Granja.

Ve hře La Granja se 1–4 hráči stanou mazanými majiteli farem, kteří pěstují a dodávají zboží, rozšiřují své statky a soupeří o vliv na místním trhu uprostřed vesnice. Po 6 kol budete rozvíjet své farmy přidáváním polností a užitečných vylepšení, stavět střechy, abyste získali silné jednorázové schopnosti, najímat pomocníky, dodávat zboží řemeslníkům a také na trh a provádět další akce, abyste na konci hry získali nejvíce vítězných bodů.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Hra o trůny dvě De luxe rozšíření
Hra o trůny dvě De luxe rozšíření
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 6 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas