TLAMA GAMES: Novinky

Autor: 1a2a3a4 | 9.10.2020 | 3

TLAMA games včera, 8. 10., naskladnilo několik novinek. Dva tituly, které doplňují trilogii her ze světa Západního království, a to hru Vikomti Západního království a také rozšíření Letopisy Západního království, které propojuje celou trilogii do jedné kampaně. No, a k tomu do třetice dorazila na sklad i karetní hra Arboretum

Hra Vikomti Západního království je zasazena do období na sklonku královy vlády, kolem roku 980 našeho letopočtu. Náš kdysi mocný král dal přednost míru před blahobytem a výměnou za příměří odkázal našim nepřátelům hromady zlata a rozsáhlá území. Jenže mír je křehká záležitost. Království upadá do chudoby a mnoho poddaných již nevěří, že je náš král schopný vůdce. Někteří se dokonce rozhodli oddělit od zemí koruny. Stále se těšíme přízni králova dvora, jenže i naše budoucnost je teď nejistá. Coby vikomti musíme uvažovat moudře a jednat rozhodně. Nechceme se protivit králi, ale pokud by se měla náhle změnit rovnováha moci, musíme si především udržet přízeň lidu.

Cílem hry je dosáhnout nejvyššího počtu vítězných bodů na konci hry. Body je možné získat stavbou různých budov, opisováním rukopisů, prací na hradě a získáváním smluv na nové pozemky. Hráči sice začínají hru s hrstkou věrných měšťanů, ale pokud chtějí ve svých snahách uspět, měli by se rychle obklopit dalšími nadanými služebníky. V průběhu hry budou hráči putovat napříč královstvím a budovat svůj vliv v různých vrstvách společnosti. Konec hry nastane, jakmile v království zavládne blahobyt či chudoba – nebo možná obojí!

Díky rozšíření Letopisy Západního království můžete do jedné kampaně zapojit trojici her Architekti, Paladinové a Vikomti. Budete postupně budovat království, bránit jeho hranice a nakonec se budete snažit stát se nejvlivnějším šlechticem v zemi. Během kampaně se vydáte na pouť napříč dějinami ve snaze nashromáždit nejvíce letopisů a vysloužit si místo v kronikách svého národa. Nebo můžete místo soupeření společně čelit intrikám ukrutného tyrana v kooperativním scénáři pro každou ze tří her Západního království. 

Ve hře Arboretum budete sázet pečlivě naplánovaná stromořadí, podél kterých se poté projdou vaši návštěvníci a pokochají se záplavou barevných listů a květů. Radostná sakura, aromatický dřín, mocný dub – všechny stromy mají v tomto poklidném ráji své místo. Musíte si chytře zvolit, které stromy zasadíte a které si ponecháte v ruce, protože jedině ten nejzkušenější kurátor si může vysloužit obdiv arboristických nadšenců z celého světa.

      

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Marvel Champions: The Once and Future Kang
Marvel Champions: The Once and Future Kang
Akt. cena: 330 Kč
Končí za: 1 den

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas