TLAMA GAMES: Nidavellir

Autor: 1a2a3a4 | 5.11.2020 | 0

Vydavatelství Tlama games dnes naskladnilo svojí novinkovou hru Nidavellir v její česko-anglické edici. Autor hry je Serge Laget

Na Nidavellir, říši trpaslíků, se zanedlouho snese hněv draka Fafnira. Coby Elvalandy, velevážené členy trpasličí rady, vás král pověřil posláním: projděte každou krčmu v zemi, najměte nejzručnější trpaslíky, povolejte nejslavnější hrdiny a sestavte nejstatečnější vojsko, s jehož pomocí jednou provždy skoncujete s odvěkým nepřítelem trpaslíků! 

V každém kole hry Nidavellir budou hráči nabízet své zlaťáky v krčmách. V pořadí od nejvyšší nabídky po nejnižší pak v každé krčmě najmou trpaslíky a přidají je do svých armád. Trpaslíci mají různá povolání, najdou se mezi nimi kováři, lovci, válečníci, průzkumníci či horníci, a každé povolání se boduje jiným způsobem. Pokud navíc najmete ty správné trpaslíky, přidá se k vám některý z mocných hrdinů. Čeká vás mimo jiné i systém „zlepšování mincí“, jehož prostřednictvím získáte hodnotnější zlaťáky, díky kterým budete moci přeplatit ostatní Elvalandy!

 

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Warhammer Underworlds: Deathgorge
Warhammer Underworlds: Deathgorge
Akt. cena: 960 Kč
Končí za: 12 hodin

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas