TLAMA games: Mazescape dobloudil!

Autor: Mirda-ta | 18.10.2022 | 2

Dvě bludišťové hry ze série Mazescape od TLAMA games jsou již skladem! K dispozici jsou Ariadna a Labyrint. V každém najdete 7 unikátních velkoformátových skládacích bludišť.

Mazescape je hra o úniku z bludiště pro jednoho hráče. Připravte se na hledání cesty ven z bludiště. Je to hra, kterou si můžete vzít kamkoli s sebou a hrát ji znovu a znovu, abyste objevili všechna různá zákoutí sedmi přiložených map.

V této hře rozložíte mapu na stůl a s ukazovátkem, které je součástí balení, začnete svoji cestu bludištěm u kompasové růžice. Putujte po bílých cestách labyrintu, aniž byste kdy toto ukazovátko zvedli z mapy. Musíte otevírat a zavírat různé části mapy a hledat Nemožný trojúhelník, díky němuž uniknete z bludiště. Budete procházet pod mosty, lézt po žebřících a běhat v kruzích v bludišti i ve vlastní hlavě, dokud vás východ nakonec nezavede do... dalšího bludiště!

Mazescape: Ariadna vás přenese na starověkou Krétu opředenou legendami, kde vstoupíte do slavného Daidalova labyrintu. Při překonávání zkoušek, které vám tato sada map nabízí, se můžete spolehnout pouze na svůj důvtip, abyste se nakonec v závěru postavili proti minotaurovi a pomohli Ariadně uniknout.

Ve hře Mazescape: Labyrint projdete třemi dobře vymezenými územími: doky, hřbitovem a horou. První z map vám pomůže pochopit nejpodstatnější pojmy hry. Poté se budou bludiště postupně komplikovat, až dospějí k závěrečnému úkolu. Bludiště mají také spoustu vedlejších cílů, které můžete prozkoumat později, abyste ze hry vytěžili co nejvíce.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Hra o truny - cyklus Západozemí
Hra o truny - cyklus Západozemí
Akt. cena: 10 €
Končí za: 12 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas