TLAMA GAMES: Majestátní monumenty

Autor: 1a2a3a4 | 1.12.2021 | 5

Vydavatelstvím TLAMA games v pondělí 29. 11. oznámilo plánované vydání druhého velkého a zároveň posledního rozšíření pro hru Architekti Západního království toto rozšířením ponese název Majestátní monumenty (v originále Works of Wonder)

V tomto rozšíření nás čeká nově přepracovaný sólo mód, ve kterém si můžeme vybírat ze šesti různých protivníků. Nicméně nový obsah tu najdeme i pro klasickou hru až v pěti hráčích. Budeme nově stavět pět monumentů po kterých král prahne, na plánu se budou pohybovat figurky princezny a šmelináře, které můžeme využívat na pomoc. Také tu je přídavný herní plán a další. 

Když jsme už u toho herního plánu, tak Tlama games kromě samotného rozšíření přinese i neoprenovou herní mapu která počítá s oběma rozšířeními k Architektům. 

Také se dá předobjednat i velká hrabice která pojme ohrah jak obou rozšíření tak i základní hry a při koupi nebude úplně prázdná, najdeme v ní 14 promo karet a insert který pojme hru i s případně všemi obalenými kartami. 

Všechny tato tři věci (sběratelská krabice, neoprenová podložka a Majestátní monumenty) by měly být dostupné v květnu 2022.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Dva bratři
Dva bratři
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 12 dnů

Offcanvas