TLAMA GAMES: Kanban EV

Autor: 1a2a3a4 | 14.7.2020 | 7

TLAMA games již dříve informovaly o spuštění předobjednávek na hru Kanban EV s tím že pokud se nasbírá předobjednávek tolik aby se zaplatil překlad hry vyjde hra i česky právě pod jejich křídly. A včera, 13. 7., oznámily, že hru počeští. Jedná se o další velké euro od Vital Lacerda který stojí i za kousky jako: CO2, Escape Plan, LisboaOn Mars a dalšími. 

Hra Kanban EV (Elektro-Vozidla) je nejnovější verzí úspěšné automobilové hry Kanban: Automotive Revolution z roku 2014, pojmenované podle „kanban“ (看板) , metody efektivního řízení provozu na výrobní lince. Ve hře se posadíte do řídícího křesla výrobního závodu na elektromobily, aby vaše procesy byly co nejefektivnější a s minimalizací jakýchkoliv pochybení. Sandra, která je hlavní manažer továrny, dohlédne na vaše úsilí i výsledky. V konkurenčním boji uspěje jen ten, kdo nejlépe zorganizujete výrobní zdroje, time management, propagaci, design a veškeré procesy, které s uvedením vozidel k prodeji patří.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

...
Tak teď nevím jestli to je štěstí nebo škoda, že se mi na místním bazaru podařilo nedávno ukořistit původní verzi kanbanu...
Ale ani v deskové hře se bez toho řevu motoru neobejdu, takže EV verze by asi pro mě nebyla to pravé ????

14.7.2020 21:13:53

akulacz
Jasne. Klasicky spalovak forever. EV je slepa vetev, ktera skonci jakmile deti v africe doskrabou posledni kousky kobaltu (coz bude drive nez dojde ropa) a nebo blafne nekde nejake vetsi mnostvi baterek.

Puvodni verzi kanbanu si vaz ;)

14.7.2020 22:27:43

Beholder
No já neříkám navždy, třeba ještě někdo stihne přijít s něčím lepším, než auta na ropu (IC), nebo na uhlí (EV) dříve než lidstvo totálně zdegeneruje...
Auto ale vždy budu mít spojeno s tou vůní oleje a benzínu.
Moc rád mám hru Motor city (PC 1994), něco takového bych si přál v deskoherní verzi. Pěkně si projít s automobilkou celou historií.

14.7.2020 23:57:44

Vodik
This is the way :)

15.7.2020 07:02:44

Vodik
je opravdu ta spravna cesta. Jen ma rovnez sve omezeni. Kvuli vybusnosti vyzaduje zesileni ochrannych konstrukci a deformacnich zon, coz je v automobilove doprave dost omezujici. Je tak vhodny spise pro dopravu kolejovou.
Souhlas s tim, ze elektromobilita je uplne spatne, klasicky EU pristup. Doprava se musi vyvijet smerem k jejimu zefektivneni, aby auta prumerne 90 % casu jen nestala a nezabirala veejny prostor. Pak bude uplne jedno, jake pohonne latky se pouzivaji.
Skoda jen, ze tato debata je o oznameni nove hry a my jsme tak uplne off topic:) Kazdopadne zajimave tema.

15.7.2020 07:59:31

Vybíráme z Bazaru

Magic The Gathering - Deck Boxes
Akt. cena: 11 €
Končí za: 10 hodin

Offcanvas