TLAMA GAMES: Dotisk Eclipse: Second Dawn for the Galaxy

Autor: CzechWin | 15.1.2021 | 6

TLAMA games dnes, 15. 1., naskladnil dotisk česko-anglicky lokalizované Eclipse: Second Dawn for the Galaxy v kickstarterové verzi Terran pledge.

Playmaty, které měly dorazit společně se základní hrou, bohužel nepřišly, protože výrobce Lautapelit.fi omylem prodal objednávku playmatů od TLAMA games někomů jinému. Kdo ji měl předobjednanou, byl informován emailem. Playmaty by měly dorazit v červnu.

Ve 4X sci-fi hře Eclipse: Second Dawn for the Galaxy se hráči postaví do čela velké mezihvězdné civilizace a s ostatními národy budou soupeřit o nadvládu nad galaxií.

Hráči v každém kole mohou rozšířit svou civilizaci průzkumem a obsazením nových sektorů, výzkumem technologií a stavbou vesmírných lodí, které nasadí v boji. Hra končí po osmi kolech a vítězem se stane hráč s největším počtem vítězných bodů (VB). Ty lze získat za vítězství v bitvě, z diplomatických jednání, ovládání sektorů nebo monolitů, za nové objevy, či výzkum technologií.

Hráče vedou k vítězství různé cesty, takže musí svoji strategii uzpůsobit silným stránkám a slabinám své civilizace, ale také nesmí spustit oči z plánů ostatních národů.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Už je na cestě
Tak na tuhle hru se nesmírně těším, už je na cestě k nám :-) Playmat až v červnu nevadí, hlavně že bude.

15.1.2021 20:36:37

Vybíráme z Bazaru

51st state Ultimate Gamefound edition
51st state Ultimate Gamefound edition
Akt. cena: 2151 Kč
Končí za: 15 hodin

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas