TLAMA GAMES: Concordia Venus konečně v češtině

Autor: Azifaral | 11.7.2022 | 14

Vydavatelství Tlama Games dnes, 11. 7., ohlásilo, že na podzim (říjen 2022) vydá v české lokalizaci hru Concordia Venus. V tomto případě se nejedná o nejnovější hru: předchůdce Concordia je z roku 2013 a Concordia Venus z roku 2018. Tato novější varianta obsahuje navíc dvě nové mapy a také obsahuje dvě nové varianty: hru až pro 5 hráčů nebo týmovou hru. Zároveň obsahuje komponenty i pro šestého hráče.

Concordia Venus je mírumilovná strategická hra o ekonomickém rozvoji v době římské pro 2–6 hráčů od 13 let. Místo toho, aby hráči spoléhali na štěstí v podobě kostek nebo karet, musí se spolehnout na své strategické schopnosti. Nezapomeňte sledovat své soupeře, abyste zjistili, co mají v plánu a v čem je můžete předstihnout! Ve hře jsou z Říma vysláni kolonisté, kteří se usazují ve městech, kde se vyrábějí cihly, potraviny, nástroje, víno a látky. Každý hráč začíná s identickou sadou hracích karet a v průběhu hry získává další karty.

Pokud si hru objednáte dnes nebo zítra, tj. 11.–12. 7. 2022, tak ji můžete získat za speciální předobjednávkovou cenu. A pokud jste navíc odběratelem newsletteru Tlama games, tak si k této slevě můžete pžipočíst ještě dalších 10% slevu.

Jedna z herních map

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Díky moc za sepsání novinky. :) 

12.7.2022 15:28:55

Vybíráme z Bazaru

Brotherhood & Unity
Brotherhood & Unity
Akt. cena: 1000 Kč
Končí za: 5 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas