TLAMA GAMES: Architekti Západního království

Autor: 1a2a3a4 | 24.4.2019 | 14

TLAMA games dnes, 24. 4., oznámilo další hru, kterou budou lokalizovat. V říjnu tohoto roku vyjde eurohra Architects of the West Kingdom pod českým názvem Architekti Západního království

Architekti nás vezmou do období kolem roku 850 n.l., kde se v roli královských architektů budete pomocí workerpacementu snažit udělat co největší dojem na krále. Budete získávat suroviny, díky nim stavět budovy a úcastnit se stavby katedrály. A když budete mít pocit, že soupeři to moc jde, můžete mu zajmout jeho pracovníky.

Na webu vydavatele již běží i předobjednávka této hry.

 

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

co je k lokalizaci
jen by me zajimalo co tam chteji lokalizovat?
koukala jsem na obrazky tady na strankach a vypada to, ze krome nazvu je to vsechno ikonkama.

26.4.2019 12:14:56

Napr pravidla
Napr. pravidla? Nie oazdy je eng zdatny ako ty. Presne toto bolo rozoberane joubcaste, kde sa k tomu vyjadrovali, preco sa lokalizuju hry jazykovo nezavisle napr. aj taky gugong bude tlama games lokalizovany. Jednak sa dostane ta hra priamo na cz/sk trh, jednak to skor niekto niekomu kupi, ked to bude v cz ako v eng cize predajnost tej hry bude vacsia atd. Tych dovodov je ovela viac, ako ich ty v tom vidis..

26.4.2019 18:28:09

nejen pravidla
Já jakožto neangličtinář jsem u této hry měl místy problém i s tím co přesně dělá která budova. Vím, že po několika hrách, by problém odpadl, ale čeština určitě umožní minimálně snadnější začátky. Za sebe mohu říct, že jakmile tato hra vyjde česky tak bude má.

26.4.2019 22:35:02

Vybíráme z Bazaru

Švábí salát
Švábí salát
Akt. cena: 105 Kč
Končí za: 1 den

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas