TLAMA GAMES: 2 rozšíření k Vikomtům

Autor: Mirda-ta | 8.7.2022 | 1

TLAMA games 4. 7. oznámily dvě nová rozšíření ke hře Vikomti Západního království a sběratelskou krabici s promo kartami pro tuto hru. Jde o rozšíření Brány bohatství (Gates of Gold) a Královský klíčník (Keeper of Keys). Těmito rozšířeními a sběratelskou krabicí se po letech uzavírá trilogie Západního království včetně rozšíření. Je bývá u TLAMA games zvykem, byl zároveň spuštěn předprodej a dorazit by měly do konce října.

Rozšíření Královský klíčník přináší zcela nově 3 veřejné budovy, o které mohou hráči soupeřit, vylepšené kartonové desky hráčů a nový herní prvek truhel. Spolu s tím nové rukopisy a měšťany včetně významných měšťanů. V rozšíření také najdete novou alternativní sadu počátečních měšťanů pro osvěžení začátku hry. Ty přinášejí možnost získávat během hry truhly a také další významné měšťany.

Rozšíření Brány bohatství přínáší zcela nové královské rozkazy a cizince, karty stavitelských bonusů, desky rukopisů. K tomu pak nové rukopisy a spoustu měšťanů včetně významných měšťanů.

Sběratelská krabice pro hru Vikomti Západního království obsahuje insert, do kterého pohodlně uložíte celou hru včetně rozšíření Brány bohatství a Královský klíčník a také promo materiál. Insert počítá i s obalenými kartami. Krom toho uvnitř najdete 8 promo karet pro základní hru a rozšíření a 4 nové žetony truhel.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Jako milovník série Západního království jsem hrozně zklamaný. Kdyby se jednalo o jedno rozšíření v jedné krabici za cenu kolem 550,-Kč, tak beru všemi deseti. Takto je obsahu málo za vysokou cenu. Krom toho mi připadá, že Vikomti se bez jakéhokoliv rozšíření stejně obejdou. 

8.7.2022 12:59:45

No ale jestli si milovník tak si to stejně koupíš :)

9.7.2022 08:32:21

Vybíráme z Bazaru

Cesty osudu
Cesty osudu
Akt. cena: 1025 Kč
Končí za: 38 minut

Offcanvas