Scénář Vengeful Impulses

Autor: pilchowski | 20.2.2017 | 1

POZOR! NÁSLEDUJÍCÍ TEXT MŮŽE OBSAHOVAT VYZRAZENÍ ZÁPLETKY A/NEBO ŘEŠENÍ SCÉNÁŘE!

(Ačkoliv se snažím vyzradit co nejméně, pokud chcete jít skutečně do temnoty, tak dále nečtěte).

=======

Scénář Vengeful Impulses je součástí rozšíření Beyond the Threshold. Vyšetřovatelé jsou pozváni na večírek místního milionáře, který podezřívá jednoho z hostů z toho, že se jej chystá zavraždit. Úkolem vyšetřovatelů je vraha odhalit dřív, než bude pozdě. A v momentě, kdy vyletí pojistky a celý dům se zahalí do tmy, začíná skutečný horor.

Scénář je poměrně netypický. Jde skutečně o detektivní práci, kdy zkoumáte stopy, šmejdíte po baráku a hlavně prokecáváte postavy, kterých je tu požehnaně. Je tedy nutné upozornit na to, že znalost angličtiny je v tomto případě více než nutností, protože skutečného vraha odhalíte pouze tehdy, pokud pozorně čtete důkazní materiály a výpovědi podezřelých. V závislosti na tom, jak se vám tato detektivní práce povede, můžete obvinit jednoho z podezřelých a podle toho, zda jste obvinili postavu křivě či nikoliv, svedete poslední souboj.

Scénář je hodně postaven na textech, hráč, který čte příběh z aplikace, se skutečně ukecá, naopak monstra do hry prakticky nevstupují, a když, tak to stojí za to. Objevuje se pár falešných vodítek v podobě zablokovaných dveří, u kterých můžete čekat donekonečna, aniž by se někdy otevřely, ale taky pár překvapivých momentů.

Celkově je scénář podle autorů spíše lehčí (obtížnost 2/5) a dá se jistě dohrát (otázkou je, zda vyhrát, když neodhalíte skutečného vraha) i „na sílu“, bez výrazné znalosti jazyka. Doporučil bych jej spíš jako tréninkový, pro osahání základních principů hry.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Hustá mela
Hustá mela
Akt. cena: 175 Kč
Končí za: 4 dny

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas