ROHATÁ KOSTKA podcast (Warhammer) - Videohry vs. Deskovky

Autor: Rohatá Kostka | 25.11.2019 | 1

Přátelé a fanoušci Warhammeru,

Vychází další díl naší debatní série RohaTalk, kde se tentokrát zamyslíme nad tématem videoher a deskovek. K jakému táboru se teď řadíte a bývalo to kdysi jinak? V žádném případě nechceme tyto dva tábory stavět proti sobě. Ale určité rozdíly by občas stálo zdůraznit. Chtěli jsme toto téma otevřít, jelikož jsem nedávno zažil celkem negativní zkušenost při online multiplayeru. 

Rohatá Kostka - Videohry vs. Deskovky

Děkujeme všem našim patronům na Startovači! Najdete nás na Spotify, iTunes, nebo Soundcloudu. Jsme moc rádi, že i nadále můžeme pro vás dělat podcast ze světa Warhammeru a zároveň našeho oblíbeného hobby!

Nechť jsou vám bohové kostek nakloněni.

- Tým RK

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Výstižné
Naprosto výstižné, palec nahoru... Já to mám tak půl na půl. Mám rád PC hry i deskovky a u obou druhů zábavy si najdu to své. Raději mám SP tituly, protože u nich se snažím relaxovat a vyhnout se tak "toxickým" komunitám. Kdysi jsem hrál aktivně World of Tanks a díky tomu jsem poznal hodně nových přátel, dodnes se stýkáme i v reálném životě. Na druhou stranu, když vám v bitvě začal nadávat anonymní "supertankista", tak vás hra přestala bavit. Ze zábavy se tak postupně stávala noční můra a proto jsem hraní ukončil. Přátelé zůstali a to byl nakonec ten největší bonus. A jak už jsem předeslal, raději mám SP tituly, kde si hraju podle svého. Třeba takový Ghost Recon: Breakpoint je v jednom obrovské pískoviště, na kterém se můžete vyřádit jako malí kluci.

25.11.2019 23:08:17

Re: Výstižné
Mockrát děkuji, jsem ve velice podobné situaci. Také si spíše zahraju SP a MP u jenom výjimečně. Na vulgarity nemám vždy náladu, tak to zkrátka zaparkuji třeba do světa Zaklínače nebo jiné dobré RPG, když už je nálada na počítačové hry :)

26.11.2019 16:29:27

Průvodce
Škoda, že není nějaký průvodce světem Warhammeru v češtině...

28.11.2019 08:36:15

Re: Průvodce
Yep, velká škoda. Někdo by se toho měl ujmout konečně. Tak snad někdy :)

28.11.2019 11:39:40

Vybíráme z Bazaru

¨Prodám Vikings on Board
¨Prodám Vikings on Board
Akt. cena: 170 Kč
Končí za: 1 den

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas