REXHRY: Valhalla

Autor: 1a2a3a4 | 17.2.2019 | 7

A máme tu další nedělní oznámení REXher. 17. 2. oznámily českou lokalizaci karetní hry Valhalla. Jedná se o hru, která si úspěšně prošla kampaní na Kickstarteru (kampaň ZDE), kde vybrala 178 426 £. Je určená pro jednoho až šest hráčů, kteří mezi sebou svedou boj jakožto jarlové (náčelníci) jednotlivých vikingských válečnických klanů. Body zde budete získávat za hrdinou smrt vašich válečníků (jak jinak by se dostali do Valhally). Boj je řešen útokem jednotky válečníků (tvořenou kartami bojovníků), pro jejichž aktivaci potřebujete na kostkách hodit vyžadovanou kombinaci symbolů + posílení bojovými kartami a vlastností náčelníka, obránce udělá to samé a vyšší celková síla vyhrává boj. Autorem hry je Łukasz Woźniak polský autor, který má za sebou již řádku méně známých titulů jako jsou: Mini Cywilizacja, Nehemiah, Pizza XXL, King and Assassins... Vyjít by česky měla ještě letos.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

KS
Tak toto je první KS kampaň, u které lituji, že jsem ji podpořil...zrovna kluci od Rexíků nám přinesou i nějaké ty KS dobroty a naservírují nám vše pod nos bez mezinárodního poštovného :-)
Takže každopádně děkujeme!!!

18.2.2019 08:45:02

Super
Super, rozmejslel sem,ze podpořím, vypadá to krásné, ale pak sem si řekl, že za ty prachy nedám, že je to na to moc stupidní :))) ale český to koupím rád :)

19.2.2019 00:09:58

Vybíráme z Bazaru

Pustina (CZ)
Pustina (CZ)
Akt. cena: 900 Kč
Končí za: 15 hodin

Offcanvas