REXHRY: RONE: Invasion česky

Autor: Wolfsen | 29.9.2022 | 9

V úterý 27. 9. začala na Kickstarteru kampaň na novou hru Štěpána Štefaníka RONE: Invasion a hned následující den (28. 9.) přispěchaly REXhry s oznámením o české lokalizaci této hry, a to již v kampani.

RONE: Invasion je samostatná hra ze stejného post-apo světa jako předchozí hry Štěpana Štefaníka. Každý hráč se ujme jedné ze znesvářených frakcí, aby buď kooperativně (včetně sóla) čelili nové hrozbě – invazi marťanského Cynexu, nebo se navzdory této hrozbě snažili porazit jeden druhého.

Co se mechanismů týče hra kombinuje deckbuilding a dicecrafting (poprvé použitý v Dice Forge). Zatímco v Dice Forge jsme ale vyměňovali celé stěny, v RONE: Invasion budeme vyměňovat jednotlivé „ťupky“ na kostkách. Ty mají totiž podobu malých šroubků a jsou tak snadno vyměnitelné. Herní efekt bude mít jejich barva. Součástí hry jsou také dva křížové šroubováčky.

Z dalších mechanismů stojí za zmínku simultánní plánování obou hráčů.

Hra je primárně určena pro 1–2 hráče, ale je možné si zakoupit sady až pro 2 další hráče navíc.

Základní hru můžete získat za příspěvek 79 EUR + 5 EUR poštovného (něco přes 2000 Kč), za 115 EUR + 6 EUR poštovného (necelé 3000 Kč) potom hru včetně rozšiřujících modulů pro dva další hráče. K dispozici jsou také doplňky jako zásobníky na šroubečky a misky na kostky.

Očekávané dodání je srpen 2023.

Stránky kampaně na Kickstarteru

Kampaň končí 27. 10. v 16:56 našeho času (SELČ)

RONE: Invasion -- Kicktraq Mini

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Marvel Champions: The Card Game + The Mad Titan
Marvel Champions: The Card Game + The Mad Titan
Akt. cena: 1700 Kč
Končí za: 5 dnů

Offcanvas