REXHRY: Novinky skladem

Autor: 1a2a3a4 | 18.8.2019 | 1

REXhry v pátek 16. 8. naskladnily dotisk kostkové hry Vládce Tokia a společně s ním jim dorazilo již dlouho slibované rozšíření k této hře, o jehož českém vydání REXhry informovaly již v dubnu 2014. Rozšíření má název Vládce Tokia: Ještě silnější! a přináší specifické vlastnosti pro každou „nestvůru“, za kterou můžete hrát. Kompatibilní by mělo být jak s první, tak i s druhou edicí Vládců, i když jména nestvůr jsou zachována z druhé CZ edice. V rozšíření najdeme i zbrusu novou nestvůru obří bojovou pandu která se jmenuje Pandakai.

 

Dále REXhrám dorazila Hustá mela (alias Smash Up). Pokud by někdo z návštěvníků zdejšího webu neměl páru, oč se jedná, tak jde o karetní „rubačku“, v níž budete se svými soupeři bojovat vždy s balíčkem složeným ze dvou roztodivných frakcí. V základu jsou k dispozici čarodějové, dinosauři, emzáci, ninjové, piráti, roboti, skřítkové a zombíci. Navíc jako promo balíček budou k dispozici ještě ovce.

   

Poslední páteční novinkou je Pekelný stroj: Moriarty vs Sherlock, kterou jsme podrobně popsali již při oznámení českého vydání.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Tokaido Duo (nová) CZ
Tokaido Duo (nová) CZ
Akt. cena: 450 Kč
Končí za: 8 hodin

Offcanvas