REXHRY: Endangered

Autor: 1a2a3a4 | 12.4.2021 | 6

REXhry včera, v neděli 11. 4., oznámili chystané vydání kooperativním hry Endangered. V té budete zachraňovat jednotlivé živočišné druhy před vymřením. Vaším úkolem bude přesvědčit velvyslance OSN o odsouhlasení rezoluce na ochranu ohrožených druhů. A než se vám to podaří musíte samotná zvířata ochraňovat, aby je nevyhubil postupující pokrok naší civilizace před vyhlášením jejich ochrany.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Super, skvelý timing, pri tomto som akurát zvažoval objednanie anglickej verzie, takže skúsim počkať, samozrejme radšej podporím českú verziu.
V žánri "Pandemic lite" (Zakázaný ostrov/poušť, Last Bastion, Solar Storm atď.) je to jedna z najlepších hier, ktoré v poslednej dobe vyšli, a navyše aj s pomerne aktuálnou ekologickou tematikou, takže verím, že by sa to mohlo dobre predávať.
Dúfajme len, že dostatočne dobre aj na to, aby potom REXhry vydali aj rozšírenie New Species, ktoré je úplne nabúchané novým obsahom.
Pravdupovediac je ho tam ešte viac, než v samotnej základnej hre. Zatiaľčo v základe sú len dve zvieratká (tyger a vydra), v rozšírení ich je až 6 + ešte panda vyšla ako extra promo, tak snáď budú mocť lokalizovať aspoň tú (tak, ako to spravili pri tých promo balíčkoch pre Divukraj).

15.4.2021 16:44:07

Tak snad to vydají rovnou komplet. Ty rozšíření mi pijou krev. Kupoval jsem karetní Bloodborne a rozšíření, s kterým to teprve stojá za to, jsem musel kupovat na amazonu. Za odměnu to mám navíc českoanglické.

16.4.2021 13:30:02

Vybíráme z Bazaru

Kovové žetony energie a strachu pro Duchy ostrova
Kovové žetony energie a strachu pro Duchy ostrova
Akt. cena: 850 Kč
Končí za: 1 den

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas