REXHRY: Další rozšíření pro Hrdinu v kostce a Divukraj

Autor: Wolfsen | 16.3.2021 | 6

REXhry ve svém tradičním nedělním oznámení (14. 3.) informovaly o přípravách rozšíření Spirecrest pro Divukraj. Tuto hru chtějí poté rozvíjet i nadále.

Spirecrest do hry přidává karty počasí, které mění podmínky hry, karty objevů, díky kterým můžete potkat nová stvoření a navštívit nová místa a velké pomocníky, kteří mohou sloužit také jako jízdní zvířata.

Včera, 15. 3., potom informovaly, že dříve ohlášené rozšíření Fiends & Familiars pro Hrdinu v kostce vydají v podobě BigBoxu, do kterého budete moci uložit i základní hru a rozšíření Bestiář.

 

 

 

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Ten Divukraj...
... to bude asi zase dobrá pálka, která mě tak nějak donutí zůstat nadále jen u základu.
- - -
Deskovky, nebo videohry? Toť otázka.

16.3.2021 15:24:05

Jonash
Já ti věřím a samotného mě to taky netěší, ale my s tím nemůžeme dělat nic. A prakticky pořád nám píšou lidi, kdy něco do Divukraje přidáme. Častěji píšou jen kvůli Talismanu ;)

CEO REXhry a PlanetaHer.cz

18.3.2021 11:34:49

Cena
Perlavu jsem také chtěl koupit a prozatím nekoupil a odradilo mě spíše než cena nepoměr obsahu vůči ceně. Že rozšíření stojí v poměru obsahu a ceny víc než základ je normální. Ale tady mi to přijde až moc velký rozdíl. Takže když někdo žehrá na výši ceny by to měl být spíše tento nepoměr. Za mě kdyby těch karet tam bylo polovina co v základu, už to mám koupeno. Ale snad to mají spočítané, že jim to takhle vyjde lépe... Prodat méně lidem za dráž a raději vydat balíček deseti karet za dvě stovky... Tak snad jen přát Rexhram, aby k jim se to zaplatilo (to bylo upřímně myšleno, ne ironicky)

18.3.2021 15:06:32

pojde cena dole?
Ahojte, hlavne Rexíci, a myslíte že časom pojde cena Perlavy dole? ja mam Spirecrest v EN a čakám, že ked bude bum okolo Spirecrest v ČJ - že kúpim Perlavu za lacnejšie :-), Akokolvek držím Vám palce, robíte kopu skvelej roboty

19.3.2021 08:12:36

Vybíráme z Bazaru

Modrá laguna
Modrá laguna
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 1 den

Offcanvas