Recenze Oath: Kroniky říše a vyhnanství na Games.cz

Autor: Bedikk | 23.1.2023 | 8

Historie je plná intrik, manipulací, hrdinských bojů i zbabělých lží. To platí i pro svět hry Oath, kde během jedné partie odvyprávíte příběh celé generace. Zažijete vzestupy a pády království, povstání lidu i magických kultů. Jistě dojde na četná vojenská tažení a mnohdy se celé království otřese v základech. Pokaždé bude ale vyprávěný příběh zcela jiný.

Žádná říše by neexistovala bez svých obyvatel a zde Oath exceluje se sbírkou unikátních postav a bytostí. Právě díky nim se kancléř bude snažit upevňovat svou moc, zatímco občané budou intrikařit, aby připadlo žezlo vlády jim. A vyhnanci? Ti se pokusí prosadit vlastní vizi toho, jak spravovat říši. A když se jim to podaří, nezůstane kámen na kameni. A co je nejlepší? Svět hry se bude s každou partií vyvíjet a proměňovat.

Za hrou Oath stojí autor Cole Wehrle (RootPax Pamir 2. edice) a česky ji u nás vydává Fox in the Box. Jedná se o velkou krabici se spoustou komponent a relativně komplikovanými pravidly. V dnešní důkladné recenzi se vám pokusím představit, proč by rozhodně neměla uniknout vašemu hledáčku.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zase geniální! 

______________________
admin česky vydaných her ZH
hráč a drobný sběratel
tvůrce FB, Insta. a YouTube stránek POD VÍKEM

23.1.2023 23:16:41

Vybíráme z Bazaru

Heroes of Land, Air and Sea + Order and chaos
Heroes of Land, Air and Sea + Order and chaos
Akt. cena: 2500 Kč
Končí za: 5 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas