Recenze mobilní verze Tokaido

Autor: Bedikk | 9.8.2018 | 1

Sdílet s přáteli:

Komentáře

živý hráči
Je zajímavé sledovat, jak se liší způsob jakým se představují deskové hry a hry na mobily nebo počítačové. ;) Když se dívám na počítačovou hru, jsem naladěn na daný způsob, když se dívám na video o deskovkách jsem naladěný jinak. Až teď, když jsem si pustil tohle představení naladěn na vlně sledování informací o deskové hře, jsem si uvědomil, jak moc se ty způsoby od sebe liší a jak od každého chci něco jiného. Takže díky za podnět. ;)

V představení jsem nějak nepostřehl, jak hru můžu hrát. Jestli jen proti počítači nebo i proti živým hráčům ... online / hotseat?

10.8.2018 10:33:51

Tokaido
Da sa to hrat aj proti pocitacu aj proti protihracim system Play and pass a samozrejme aj online.

11.8.2018 16:15:35

alladjex
V recenzi říkám, že je to až pro 5 hráčů, buď u jednoho zařízení nebo online (plus samozřejmě single proti PC), cca 50 sekund.

Jinak s tím způsobem předání informací máš pravdu. Je to způsobeno cenou produktu, kdy virtuální hra je mnohem menší riziko, ale také tím, že hráči mobilních her zpravidla nevydrží u videa déle než 2 minuty. A tím jsi hodně omezen. Není šance řešit pravidla, musíš se víc zaměřit na pocit ze hry atd. O tom by ale také recenze takového produktu být měla - měla by ti ukázat, zda by se ti to líbit mohlo či nikoliv.

---
Autor hry Velryby ničí svět

12.8.2018 08:28:13

Vybíráme z Bazaru

Bang + 6 rozšíření
Bang + 6 rozšíření
Akt. cena: 900 Kč
Končí za: 20 hodin

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas