PYGMALINO: Připravuje dvě novinky

Autor: 1a2a3a4 | 8.8.2020 | 2

Firma Pygmalino, která je českým zastoupením vydavatelství Granna, připravuje další dvě hry, které ještě letos výjdou v češtině. Jedná se o tituly Bloom Town a PixBlocks

Bloom Town je rodinná hra, ve které hráči v roli architektů budují město. Musí postavit směs kanceláří, metra, parků, domů a obchodů, aby přilákali turisty a potenciální nové obyvatele. V každém tahu po umístění budovy budete skórovat podle toho, jaký typ jste umístili, s čím sousedí na co navazuje... Ten, kdo vytvoří nejzajímavější (nejlépe bodově ohodnocenné) město, bude zvolen za starostu a tudíž se stane i vítězem. Hra vyjde již v polovině září 2020. 

PixBlocks ukrývá základy programování hrou pro děti od sedmi let. Hra připomíná dříve používaný program Baltík, kde však místo kouzelníka budeme posílat králíky tak aby snědl všechnu ukrytou mrkev mezi plošinami a květinami. Svět Pix Blocks je založen na zákonech, které králíci nemohou ohnout ani obejít. Vaším úkolem je, dozvědět se o těchto zákonech, naučit se je používat a naprogramovat nejkratší cestu králíků k vašim oblíbeným mrkvím. Každý následný úkol bude náročnější výzvou, často představí nové problémy nebo způsoby využití dříve naučených herních prvků. PixBlocks vyjde v druhé polovině podzimu 2020.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

War of the Ring: The Card Game ENG + komplet obaly
War of the Ring: The Card Game ENG + komplet obaly
Akt. cena: 899 Kč
Končí za: 9 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas