Program Mecenáši trolíků

Autor: Zeus | 14.4.2013

Zatrolené hry hlavně díky vám všem každým dnem nabízejí více informací o moderních společenských hrách a postupně také narůstá počet návštěvníků. To vše s sebou bohužel přináší i určité náklady na provoz. A nesmíme zapomínat také na velkou žravost našich trolíků.

Proto jsme se rozhodli spustit program Mecenášství, který by mohl pomoci tyto náklady (a v budoucnu možná i investice) průběžně platit.

Jak mohu přispět?

Ulož si peníze do měšce. A až tam budou, zamiř do Nastavení (symbol ozubeného kola v uživatelském boxu v pravém horním rohu webu) a tam do záložky Mecenášství. Ano, v této první verzi to není úplně intuitivní, ale to brzy vylepšíme.

A nemusíš se hned stávat rovnou zlatým mecenášem, když se nejprve staneš bronzovým mecenášem, budeš mít později možnost povýšit si mecenášství doplacením rozdílu v ceně. Jen pak neotálej, protože po konci roku již nepůjde mecenášství daného roku povýšit (ani koupit).

Nová záložka Mecenášství

Co z toho budu mít?

Hlavně dobrý pocit z podpory Zatrolených her – to by měla být ta hlavní motivace.

A vážně nic jiného?

A protože si takové nezištné podpory velmi vážíme, získá každý mecenáš pod svého avatara pás s úrovní mecenášství za aktuální rok a tři předchozí. Navíc se podle příspěvku v aktuálním roce ukáže patřičně vyšňořená figurka.

Kompletní historie mecenášství uživatele se pak bude zobrazovat po kliknutí na tento pásek.

Přehled o mecenášství v diskuzích

 

Podrobný přehled o mecenášství uživatele

Kromě toho si mecenáši (už od bronzového stupně) budou moci po dobu svého mecenášství nahrát avatara. Tato možnost se bežně odemyká při dosažení 50 bodů významnosti. Avatar odemčený tímto způsobem bude aktivní pouze po dobu aktivního mecenášství. Po jeho vypršení sice zůstane na serveru nahraný, ale nebude se zobrazovat v diskuzích.

Na co peníze půjdou?

Na všechno možné kolem provozu a rozvoje Zatrolených her. Například:

  • Pronájem serverů pro provoz (aktuálně těžíme z velkorysé tolerance současného hostingu, kde řádově překračujeme limity jejich maximální úrovně a měli bychom mít ve skutečnosti pronajaté dedikované servery)
  • Cena za grafické práce, jejichž výsledkem jsou ikony i tohoto mecenášského programu. V přípravě jsou odznáčky a další grafické prvky.
  • V neposlední řadě bychom je použili i na symbolickou odměnu adminů, kteří prací pro Zatrolené hry a uživatele tráví nemálo svého volného času (a reálně musí být dostupní například i o svých „dovolených“).

Vybíráme z Bazaru

Expedice: Hra ze světa Scythe
Expedice: Hra ze světa Scythe
Akt. cena: 1100 Kč
Končí za: 2 dny

Offcanvas