Příjemné Vánoce a překvapení pro letošní mecenáše

Autor: Zeus | 24.12.2022 | 36

Přejeme všem hráčům společenských her příjemné prožití svátků Vánočních, nějakou pěknou hru pod stromečkem a mnoho zábavy při jejich hraní.

Překvapení pro letošní mecenáše

Pro letošní mecenáše jsme si pokusně připravili překvapení v podobě poděkování za nemalý příspěvek pro běh Zatrolenek. Tím překvapením je Zatrolený meeplík v podobě našeho trolíka a třech barvách dle úrovně mecenášství.

Meeplík by měl být vysoký cca 3,5cm (nejklasičtější Carcassone meeplík má cca 1,5 cm na výšku), vyrobený ze dřeva a nabarvený. Na přední straně pak bude vygravírovaný trolík a ze zadní strany pak rok mecenášství. 

Sice již máme i fotku jednoho vzorku (bez nabarvení), ale zatím ho ukazovat nechceme, protože řešíme ještě s dalšími výrobci možnosti a nepřijde nám fér, že bychom ukázali vzorek jednoho výrobce a nakonec jsme se rozhodli pro výrobu jiným.

Proč pokusně?

Nejvíce se asi obáváme toho, jak meeplíky mecenášům doručit. Jak ekonomicky, tak sám mám v hlavě i hledisko ekologické (kolik obalového materiálu by bylo potřeba k zaslání malinké dřevěné figurky).

Z tohoto důvodu je také možné, že je to také naposledy, kdy bude tento typ meeplíka možné získat :-). Na druhou stranu se nám figurka líbí natolik, že bychom se jí neradi vzdávali. Navíc s trolíkem máme i nějaké další záměry a meeplík se nám pro ně více než hodí.

Jak a kdy bude probíhat distribuce?

V prvé řadě teprve v průběhu ledna uzavřeme finální výrobní počty a necháme meeplíky vyrábět, což by mělo vč. dopravy do ČR trvat asi měsíc.

Následně chceme využít síť adminů k tomu, abychom měli „výdejny“ v mnoha větších městech po ČR, a sám jezdím tak 1× měsíčně do Bratislavy, takže i tak bude prostor pro osobní převzetí. Toto je za nás definitivně preferovaná varianta.

Kromě toho bude samozřejmě možné meeplíky převzít i na různých deskoherních akcích, kterých se i admini Ztrolenek účastní a tedy samozřejmě i na ZatroCONu.

Ještě nás napadlo, že se zkusíme domluvit s některými kamennými prodejnami her, ale chápeme, že je to pro ně agenda a tedy komplikace navíc, takže to slibovat nechceme.

Na předávání/přebírání bychom pak určitě udělali nějaký systém, aby třeba i někdo mohl „zplnomocnit“ někoho jiného v převzetí, a uvidíme, jaká síť se nám podaří poskládat :-).

Z měst bychom měli mít pokrytou Prahu, Ostravu, Brno, Opavu, Plzeň. Občasně pak Bratislavu, Havlíčkův Brod.

Mecenášství 2022

Samozřejmě budeme rádi, pokud se ještě rozhodnete naše věčně hladové trolíky svým mecenášstvím podpořit – stát se letošním mecenášem (nebo své mecenášství navýšit) můžete do 8. 1. 2023. Současně tedy 1. 1. 2023 se objeví možnost stát se mecenášem 2023 (ale pozor, v roce 2023 Zatroleného meeplíka neslibujeme).

Mecenášem se můžete stát zde.

P.S.: Větší rekapitulace roku 2022 necháváme na úplný konec roku a začátek toho příštího :-).

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Hezké, pokud bych mohl pomoci s distribucí, nabízím Plzeň.

--------------------------
IN HOC SIGNO VINCES

24.12.2022 16:15:50

Tak hlavně hezké Vánoce, klid a pohodu všem :)

* * * * *
Board games klub, Trenčín

24.12.2022 19:31:48

Krásné, klidné a hravé svátky všem zatroleným hráčům :-).

@Pelly V Plzni bych měl mít trolíky na výdej já. Popravdě už mne také napadlo, že bych možná mohl “zneužít” nějakého jednotlivce z Kavenu (pro pokrytí jednoho jasně časově definovaného večera v týdnu a dobré umístění). Tedy díky za nabídku a více asi osobně až to bude aktuální.

Mamut
*Problém v Katalogu her? Napište mi.*

25.12.2022 01:48:49

Ó, to je parádní překvapení! :) 

Krásné svátky a poklidný zbytek roku přeji :)

25.12.2022 11:34:37

Možná bych mohl zajistit Most a Třebíč, kdyby bylo potřeba.

Všem Zatrolencům krásné svátky.

25.12.2022 16:08:12

 V Praze asi netreba, ale rad pomohu.

28.12.2022 20:32:39

Ahoj, zvládneme pokrýt České Budějovice a okolí :)

30.12.2022 13:48:43

Ahoj můžu pomoct s Hodonínem a Uherským Hradištěm

8.1.2023 21:18:26

Vybíráme z Bazaru

Útulná doupata: Splněné sny + Šikulové +Herní stůl
Útulná doupata: Splněné sny + Šikulové +Herní stůl
Akt. cena: 220 Kč
Končí za: 10 dnů

Offcanvas