Předvánoční smršt deskových her od Fantasy Flight Games

Autor: Zeus | 6.12.2008 | 0

Jeden z nejznámějších světových vydavatelů společenských her Fantasy Flight Games se na nadcházející Vánoce připravil skutečně pečlivě. Již nyní jsou v obchodech (bohužel zámořských) k dostání všechny 4 noví hrdinové deskové hry World of Warcraft: The Adventure Game. Uvidíme, zda se do Vánoc objeví i v obchodech v ČR, určitě by to byl příjemný dárek pro fanoušky této hry.

Ale to ještě není vše. V příštím týdnu se do obchodů (opět ale na druhé straně Atlantiku) dostanou žhavé novinky, mezi kterými najdete opravdové perly:

  • dlouho utajovaná detektivní hra ze sci-fi prostředí Android,
  • výrazně inovovaná vesmírná strategické hra Cosmic Encounter,
  • 4. edice fantasy hry s dlouhou tradicí Talisman (včetně Upgrade Kitu pro hráče, kteří si pořídili 3. edici a nechtějí si hru kupovat po cca roce znovu).

Současně se objeví i první dotisk společenské hry Battlestar Galactica: The Board Game, jejíž první vydání alespoň v zámoří z obchodů zmizelo téměř okamžitě.

Námětů na Vánoční dárky pro hráče společenských her opět přibývá a měl by si vybrat snad úplně každý. PS: Škoda, že tak otevřeně o svých novinkách neinformují čeští vydavatelé.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Prodám Vzhůru do podzemí, Vzhůru zpátky do podzemí
Prodám Vzhůru do podzemí, Vzhůru zpátky do podzemí
Akt. cena: 410 Kč
Končí za: 1 den

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas