Neuvěřitelné: Práva na BattleLore prodána

Autor: Zeus | 21.8.2008 | 0

Jako rána z čistého nebe přišla ze zámoří zpráva, že celosvětová práva na velice úspěšnou herní sérii BattleLore byla právě prodána. Může to znít téměř děsivě, ale jen do doby, kdy zjistíte, že Days of Wonder (původní vydavatel her ze série) prodal práva jednomu z největších a nejzkušenějších herních vydavatelství Fantasy Flight Games.

Snad úplně fanoušky hry uklidní, že i samotný otec série Richard Borg přislíbil, že se i nadále bude podílet na vývoji dalších rozšíření, která vydá přímo Fantasy Flight Games.

Co lze od tohoto prodeje očekávat? Velice pravděpodobně masivnější podporu celé série BattleLore, kterou Fantasy Flight Games poskytuje všem svým hlavním hrám. A BattleLore se mezi ně nepochybně zařadí.

Práva na herní systém Command and Colors stejně jako na herní sérii Memoir '44 zůstávají i nadále majetkem Days of Wonder, který se nyní chce zaměřit právě na ostatní hry ze svého portfolia. A že jich i po "ztrátě" BattleLore zůstavá hodně zajímavých. Vždyť třeba Shadows over Camelot nebo různé verze Ticket to Ride u mnoha hráčů patří mezi velice úspěšné. A samozřejmě zmiňovaný Memoir '44, na který Days of Wonder kvůli BattleLore jakoby neměl čas.

Takže držme sérii BattleLore palce, ať se jí pod křídly nového vydavatelského domu daří.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Názor?
Ahoj, co si myslíte? BUde to tak lepší? Já se trochu obávám o jiné zpracování jak figurek tak i třeba karet a tak.Myslím grafické řešení..

22.8.2008 02:32:27

Bude to lepší
Já si myslím, že to bude lepší nejenom pro BattleLore, tak i pro ostatní hry "ze stáje" Days of Wonder. DoW na ně bude mít více času (a po prodeji práv určitě i více peněz :-), takže bych se rovnou začal těšit na rozšíření pro Memoir a další samostatné hry.

25.8.2008 10:43:57

Vybíráme z Bazaru

Nastupovat, prosím od Dino Toys
Nastupovat, prosím od Dino Toys
Akt. cena: 300 Kč
Končí za: 12 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas