Mistrovství republiky v Doomtrooperu 2018

Autor: Dannny | 8.10.2018 | 0

Ahoj všem hráčům Doomtrooperu!

Těžko zjistit, co opakování této jedinečné akce způsobilo - pravděpodobně atmosféra loňského Mistrovství a žádosti vás, hráčů, o další turnaj velkého formátu. Pokračování rozhodně nebylo v plánu. Mělo jít o jednorázovou akci, o níž budeme vyprávět svým pravnoučatům, až svět nebude takový, jaký býval, tzn. až dojdou zásoby boosterů z 90. let.

Tudíž vás všechny srdečně zveme na další Mistrovství České republiky v kultovní sběratelské karetní hře Doomtrooper (nyní už mohu napsat „Mistrovství“ - minule jsme to tajili, aby se někteří z vás nevyděsili velikostí turnaje nebo drtivostí soupeřů). Turnaj se bude konat opět v Olomouci, tentokrát v Korunní pevnůstce (zhruba naproti Přírodovědecké fakultě, kde jsme hráli loni). Prostory tzv. Pevnosti poznání (velká bílá budova v areálu Pevnůstky) nám budou k dispozici v sobotu 3. listopadu od 9. hodiny (kdy proběhne zápis) až do večerních časů.

Událost mistrovství na FB

KNIHU ZÁKONA (neboli Turnajová pravidla hry Doomtrooper) a Seznam zakázaných/omezených karet vám pošlu mailem společně s potvrzením vaší přihlášky.

Seznam zakázaných/omezených karet je tentokrát koncipován ve prospěch bojových balíčků, karty vyřazující bojovníky budou výrazně omezeny, abychom si dostatečně zabojovali a užili radost z vítězství. Plánujeme zavedení Stanice, tudíž i edici Paradise Lost, a dále neoficiální expanze Ragnarok a Heresy.

Turnajových cen bude nakonec možná více pro všechny než pro vítěze + klasicky „Řezník duší“ (za nejvíce vítězných bodů ze skupiny) a „Ty už si nějak poradíš!“ (za nejoriginálnější herní balíček).

Přihlášky mi, prosím, posílejte na e-mail danielvostrel@email.cz

Zároveň s přihláškami si můžete objednat turnajová trička s obrázkem Mishimy vpředu a textem „Doomtrooper Olomouc 2018“ vzadu (opět prosím počty a také velikosti, které se neliší od středoevropského standardu).

Karty na výměnu bych doporučil vzít s sebou (možná jen vzácnější exponáty, ať se nemusíte vláčet s celou sbírkou), přestože minule se hrálo natolik intenzivně, že nezbyl čas na směnu.


Společně s tímto turnajem proběhne v Pevnosti poznání VELKÉ OLOMOUCKÉ DESKOHRANÍ pořádané spřáteleným herním klubem DoUPě, čímž zdravíme Kewa a doufáme, že se jeho akce též vydaří!

Událost Velkého olomouckého deskohraní na FB

 

Děkujeme za neskonalou a neutuchající přízeň a ať se vám daří!

DT Tour & DT Camp & Olomoucká liga

 

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Přeju ať se vše vydaří
a budu se těšit na nějaký report nebo fotky. Doufám, že je něco takového v plánu...

11.10.2018 12:53:50

Díky
Určitě opět vytvoříme rozsáhlý report s postřehy finalistů a množství fotek, o něž se rádi podělíme. Možná vznikne i reportáž, ale to nechci předbíhat...

12.10.2018 08:33:57

Anggie

DT FTW
Dejte vědět, jak to šlo. Olomouc je daleko, takže s bráchou nedorazíme bohužel

18.10.2018 09:42:17

Anggie
Díky za podporu! Škoda, každý hráč navíc dobrý! Přijedou reprezentace ze vzdálených koutů celé republiky, letos dokonce i zástupce Slovenska.
Report, fotografie a další odkazy umístíme po turnaji zde (stejně jako loni):
http://www.dtonline.cz/Turnaje/

19.10.2018 17:32:55

Vybíráme z Bazaru

Arkham Horror: The Card Game - LCG
Arkham Horror: The Card Game - LCG
Akt. cena: 1200 Kč
Končí za: 3 dny

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas