MINDOK: Plánované novinky

Autor: 1a2a3a4 | 28.3.2020 | 12

V rozhovoru Pavel Prachař alias Pogoalladjexem v rámci pořadu JOUOB.cast odhalil některé chystané novinky u MindOKu.

Ke hře Kronika zločinu, která propojuje společenskou hru s chytrými zařízeními, ve kterých můžeme řešit detektivní případy procházením virtuální reality a skenování QR ródů na kartách, vydají rozšíření Chronicles of Crime: Noir, které přináší 4 nové případy (dva se střední obtížností a dva těžké).

Vydavatelství Stonemaier Games již chytá druhé rozšíření pro hru Na křídlech s názvem Wingspan: Oceania Expansion. Toto rozšíření bude i česky, dorazit by mělo na podzim společně s dotiskem rozšíření Na křídlech: Perutě Evropy které MindOK ze svého skladu vyprodal v rekordních třech dnech od vydání. Toto druhé rozšíření by mělo být zaměřené na ptactvo Austrálie a Oceánie.

Dále bude MindOK navazovat na své tituly vědomostních her Desítka a Desítka Česko. S dětskou verzí Desítka Junior která v roriginále nese název Smart10 Junior, a také přinese rozšíření (nové karty s novými otázkami) pro základní Desítku.

Dále budou lokalizovat rozšíření pro Legendy Západu s originálním názvem Western Legends: Ante Up. Které přínáší například vlak, který cestuje po desce aby ho hráči mimo zákon mohli přepadnout, také přidává nové postavy, předměty a spoustu dalších věcí.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Karak 2 CZ (Karak II)
Karak 2 CZ (Karak II)
Akt. cena: 1838 Kč
Končí za: 12 dnů

Offcanvas