MINDOK: Oznámení rozšíření hry Nemesis Aftermath

Autor: Ondřej Podavka | 27.3.2023 | 2

Nakladatelství MindOK ve svých aktuálních Mindotazech z 24. března oznámilo vydání rozšíření Nemesis: Aftermath Pawła Samborského. Rozšíření přináší nové postavy, karty vlastností postav, novou herní desku (raketoplán) aj. a především dva nové herní režimy.

Hlavní z nich je mód Epilog, který následuje po odehrání základní hry. Důsledky rozhodnutí ze základní hry tedy budou mít na hraní Epilogu vliv. Hráči si pro něj zvolí jiné postavy, než za které hráli v základní hře (ovšem ve stejné barvě). S nimi přistanou na palubě lodi Nemesis, již se vydají prozkoumat, a plní přitom osobní úkoly. Po pátém kole se raketoplán vrací na mateřskou loď, ať již s postavami na palubě, nebo bez nich, a hra končí. Pro vítězství musejí hráči objevit všechny žetony průzkumu Aftermath na lodi Nemesis, bez toho hra končí prohrou všech hráčů. Pro vítězství musí hráči dále splnit svůj osobní úkol, přežít kontrolu infekce a dostat se do raketoplánu. Herní partie v režimu Epilog trvá 45‒60 minut.

Vedle toho hra přináší herní mód Výzkumné mise hraný na 15 kol, určený pro hráče, kteří chtějí hrát základní hru Nemesis s komponenty rozšíření Aftermath. Herní partie v tomto režimu trvá asi dvě hodiny. Počet hráčů se nemění, oba režimy lze hrát až v počtu pěti hráčů.

Hra by mohla být vydána do konce letošního roku.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Tak tímto dostala KS edice finální kopanec :D ale velký obdiv za tuto lokalizaci. 

28.3.2023 19:24:29

AR sleduju už delší dobu a mám na to dva pohledy….. První mi říká, že nutně u jejich her není potřeba backovat, protože vše dostanu….. když to budu chtít. C-mon naopak exkluzivní obsah, který je mnohdy to nej…jinak neprodává a nutí mě to backovat full bundle. 

U AR jsem backnul celý avalon a byl pak naštavaný celkem, že nic extra nebylo. O něco lepší cena, ale zas máte rok a půl peníze v trapu uložené. Můj primární důvod samotného backování je exkluzivní obsah a ten se vytratil. 

 

29.3.2023 10:34:32

Vybíráme z Bazaru

Bitoku (ve folii)
Bitoku (ve folii)
Akt. cena: 820 Kč
Končí za: 2 dny

Offcanvas