MINDOK: Novinky Port Royal, Carcassonne, Desítka ...

Autor: 1a2a3a4 | 16.9.2018 | 6

MindOK 13. 9. naskladnil novinkové rozšíření pro karetní hru Port Royal s názvem Port Royal: Dobrodružství začíná... (Port Royal: The Adventure Begins...). Krom jiného (postavy, nové hrací karty...) rozšíření přináší pět kapitol dobrodružného příběhu plného nečekaných zvratů! Budete muset plnit zadané úkoly, aniž byste příliš otáleli, protože jinak budou stále těžší. Dokončíte-li jednu kapitolu, bude příběh pokračovat kapitolou další. Toto rozšíření snižuje maximální počet hráčů z 5-ti (u základní hry) na 4. (Info z 13. 9.)

Další krabice, co se od MindOKu blíží, je hra, která se na pultech objeví v rámci světové premiéry. Jmenuje se Carcassonne: SAFARI a jedná se o další samostatnou hru z rodiny her Carcassonne. Safari by se v prodeji mělo objevit 5. 10. (Info z 14. 9.)

Do třetice 14. 9. MindOK oznámil plánované vydání kvízové hry Desítka. Ve hře vás čeká 200 okruhů s celkem 2000 otázkami. Vyjít by měla ještě v tomto roce. (Info z FB 14.9.)

Mindok chystá také rozšíření svého portfólia SMART GAMES o 2 novinky těchto hlavolamových her Tři oříšky pro veverku a Vesmírná mise. Oba hlavolamy jsou založeny na posouvání dílků v omezeném prostoru. U Vesmírné mise máte za úkol prokličkovat vesmírnou lodí mezi asteroidy a veverky budete zase posouvat tak, aby oříšky, které nesou, spadly do podzemních komůrek a schovaly si je tak na zimu. V každé z her vás čeká 60 zadání s rostoucí obtížností. (Info z FB 15. 9.)

   

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Space Hulk (Fourth Edition 2014)
Space Hulk (Fourth Edition 2014)
Akt. cena: 260 €
Končí za: 1 hodina

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas