MINDOK: Na křídlech: Hnízdem v Asii a Na křídlech: Hnízdící box míří do prodeje

Autor: Ondřej Podavka | 31.1.2023 | 1

Vydavatelství MindOK oznámilo, že od 1. února jsou v prodeji samostatně hratelné rozšíření Na křídlech: Hnízdem v Asii spolu s bigboxem Na křídlech: Hnízdící box od Elisabeth Hargrave s ilustracemi od Any Marie Martinez Jaramillo a Natalie Rojas.

Rozšíření Na křídlech: Hnízdem v Asii přináší podobně jako Perutě Evropy a Opeřená Oceánie karty ptáků obývajících další oblast světa. Ve spojení se základní hrou umožňuje (kromě hry v 1‒5 hráčích dle původních pravidel) také hru až v 6 či 7 hráčích v režimu Hejno. V něm hrají v jednom tahu vždy dva hráči současně a používají se dvě sady kostek. Bez využití základní hry je rozšíření samostatně hratelné v jednom či ve dvou hráčích.

Pro hru ve dvou navíc rozšíření přináší režim Duet. V něm kdykoli hráč vyloží kartu ptáka do své voliéry, umístí zároveň žeton své barvy na volné políčko mapy, což může hráči přinést bonusy během hry a body navíc do závěrečného bodování. Hra je určena hráčům od deseti let a herní partie trvá 40 až 70 minut.

Rozšíření Hnízdem v Asii je dostupné samostatně, nebo jako součást Hnízdícího boxu. Tento bigbox je rozdělený na několik pater a poskytuje prostor pro hru se všemi již vydanými rozšířeními, jakož i s těmi, jež na vydání dosud čekají.

Seznam připravovaných her v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Tindaya (ve fólii)
Tindaya (ve fólii)
Akt. cena: 920 Kč
Končí za: 6 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas