MINDOK: Majesty skladem

Autor: Wolfsen | 27.11.2017 | 1

MindOK dnes naskladnil Majesty: Má koruna, mé království.

Jedná se o karetní hru, ve které hráči rozvíjejí své království a ten, kdo nashromáždí největší bohatství, bude na konci hry vítězem. Hráči se pravidelně střídají na řadě a ve svém tahu si vezmou jednu kartu postavy z nabídky. První karta v nabídce je vždy zdarma, k přilákání postav dále v řadě je však potřeba pomocníky - po jednom z nich položíte na přeskočené postavy (jako například mince na národy ve Small Worldu). Poté si vybranou kartu přiložíte k příslušné budově ve svém království - sládka do pivovaru, vojáka do kasáren, čarodějku do chýše atd. - a provedete akci příslušné budovy. Ty vám (téměř) vždy dávají peníze - tedy vítězné body - občas i nějakého toho pomocníka a některé i jiné bonusy (např. útok na ostatní hráče, nebo obranu před těmito útoky). Stejně tak se dají pomocníci získat společně s kartou postavy.

Hra končí, když všichni hráči umístili 12 postav do svého království. Poté se jště provede závěrečné bodování - za každou postavu ve špitále (tam se dostane útokem soupeřů) ztratíte 1 peníz, dále dostanete tolik peněz, kolik různých postav máte na druhou (tedy za 2 různé postavy 4 peníze a za všech 7 postav 49 peněz) a nakonec po 10 penízích za převahu v každém druhu postav.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

.
Všichni, co se marně pokoušejí o vložení článku s popisem hry by si měli vzít příklad z téhle zprávy. Na devíti řádcích je vše stručně a srozumitelně popsáno, člověk se dozví tak akorát informací, aby věděl, jak se hra hraje a jestli by ho mohla zaujmout...

28.11.2017 20:16:10

Vybíráme z Bazaru

Pán prstenů + komplet Stíny Temného hvozdu
Pán prstenů + komplet Stíny Temného hvozdu
Akt. cena: 3398 Kč
Končí za: 1 den

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas