MINDOK: Kronika zločinu – Noir

Autor: 1a2a3a4 | 22.6.2020 | 3

MindOK dnes, 22. 6., hlásí skladem společně s dotiskem základní hry Kronika zločinu i její nově česky vydané rozšíření Kronika zločinu: Noir. Které v rámci exkluzivity půjde zakoupit do konce července jen u některých prodejců.

V tomto rozšíření se hráči vrátí do poloviny 20. století. V roli soukromého detektiva Sama Spadera, který řeší zločiny v Los Angeles těsně po druhé světové válce. Čekají vás čtyři nové případy a s nimi nové lokace, postavy či předměty. Už se nebudete moci spolehnout na pomoc policejních specialistů místo nich budete mít možnost použít nové postupy jeko je fyzický nátlak, uplácení, sledování či vloupání. 

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Nerozumím
Nějak se v tom ztrácím. Co to znamená "v rámci EXKLUZIVITY do vybraných obchodů"?
Nejsem obchodník a proto bych požádal o vysvětlení, proč to nepůjde všem a co je vlastně exkluzivita.
Mám tomu rozumět tak, že od srpna to bude u všech prodejců?

22.6.2020 23:27:38

EXKLUZIVITA
Jak jsem dostal tak předávám, také nejsem obchodník ale chápu to tak že rozšíření bude nejprve dostupné v podporovaných speciálkách a od srpna si to budou moci objednat všichni obchodníci, mám pocit že podobným modelem přicházeli od MindOKu na trh i hry jako Na křídlech a Mezi dvěma zámky šíleného krále Ludvíka...
______________________
hráč a drobný sběratel
hlavní tvůrce Facebookové stránky POD VÍKEM

23.6.2020 06:24:21

@zdenda
Exkluzivita některých obchodů znamená to, že jsou to obchody, které kromě toho, že nahází zboží do regálu nebo na web průběžně nějakým způsobem podporují herní komunitu - pořádají herní akce, předváděčky, poskytují a provozují herny, atd. Za to pak mají od Mindoku možnost v předstihu uvádět a prodávat novinky.

23.6.2020 07:50:43

Vybíráme z Bazaru

Story cubes
Story cubes
Akt. cena: 150 Kč
Končí za: 9 hodin

Offcanvas