MINDOK: Great Western Trail: Cesta na západ je tady

Autor: Wolfsen | 8.3.2017 | 10

MindOK dnes vypouští do světa Great Western Trail: Cestu na západ. V obchodech, které si tuto novinku předobjednaly je již skladem.

V této hře budou hráči nejen chovat obchodovat s hovězím dobytkem na americkém středozápadě 19. stol.

Ve svém tahu hráč může postoupit (za začátku) až o tři nebo čtyři obsazená pole na cestě z prérií do Kansas City. Na poli, na němž skončí mohou vykonat příslušnou akci - například najmout honáky, stavitele nebo inženýry, postavit budovu nebo rozšířit železnici dále na západ. Když dorazíte do Kansas City, prodáte své stádo - ale pozor cení se nejen kvalita plemen, ale také různorodost chovu. Krávy, které se vám nehodí můžete efektivně utr..., chci říct prodat už během cesty. (Nejen) v Kansas City také vylepšíte svou farmu, takže budete moci dělat efektivnější akce nebo třeba . Z Kansas City pak putujete štandopéde rovnou zpět na prérie a ženete další stádo.

U stáda se ještě na okamžik zastavím - to je totiž drobný deckbuildingový prvek ve hře. Začínáte s balíčkem 10 krav a během hry si do balíčku můžete přidávat krávy další a stejně tak z něj krávy vyhazovat. V ruce máte (ze začátku) k dispozici 4 krávy z tohoto balíčku. Po cestě můžete těmito krávami zaplatit za určité akce a pak si zase z balíčku doberete. V Kansas City se vám z karet v ruce počítají jen krávy různých plemen. Ne vždy musí být výhodné zbavit se nejméně hodnotných krav, protože je třeba budete potřebovat na určité akce.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Sběratelská krabice-Architekti + 14 promo karet
Sběratelská krabice-Architekti + 14 promo karet
Akt. cena: 225 Kč
Končí za: 1 den

Offcanvas