MINDOK: Dvě oznámení a jedna novinka

Autor: 1a2a3a4 | 2.9.2021 | 8

Máme za sebou dvě Mindočí oznamovací středy a naskladnění jedné novinky společně s dotiskem... Tak to vezměme pěkně chronologicky.

Ve středu 25. 8. bylo oznámeno chystané vydaní hry Wonder Book. Jedná se o rodinnou, kooperativní, dobrodružnou hru pro jednoho až čtyři hráče. Odehrávající se v prostorové knize, kdy stránky jsou herním plánem, který se před vámi rozevře do 3D scenérie podobné těm, které můžete znát z dětských knih. Každý hráč se ujme jednoho z dětí, které pomáhají hodným drakům proti těm zlým. V krabici najdeme celkem šest různých příběhů (scénářů), ve kterých nás čekají kostkové souboje a nebo třeba cvrnkání či využívaní pohyblivých dílů prostorové skládačky.

Následně v úterý 31. 8. MindOKu dorazilo na sklad rozšíření Alchymici pro hru Kvedlalové z Kvedlinburku. Společně s novým rozšířením na sklad dorazil i dotisk základu a prvního rozšíření Kořenářek.

Alchymici obsahují nové karty jasnozření, žetony čertova kvítí (které můžete znát již z předešlého rozšíření) i s novými knihami, nový sanytr (kdyby ten ze základní hry byl již ohraný, moc ohmataný). Úplnou novinkou je pak fáze esencí, kdy v závislosti na surovinách ve vašem kotlíku budete v této fázi destilovat esence a získávat tak bonusy. 

 

 

 

 

A nakonec se v tomto výčtu dostáváme do včerejška (středy 1. 9.), kdy MindOK oznámil další chystanou hru, tentokrát plnou zvířatek. jedná se o Keystone: North America. Tato hra si prošla úspěšně Kicksterterem, kde podporou necelých 1 500 backerů získala více než 90 000 amerických dolarů. Keystone vás vezme do role biologů, kteří budou tvořit ekosystémy skládáním karet se zvířaty a rostlinami do mřížky. Hra se dá hrát v módu všichni proti všem, všichni společně (kooperativně) či sólově.

Již skončená kampaň na Kicksterteru

 

 

 

 

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Letter Jam
Letter Jam
Akt. cena: 110 Kč
Končí za: 7 dnů

Offcanvas