Mecenášství Zatrolených her 2022 a poděkování mecenášům 2021

Autor: Wolfsen | 1.1.2022 | 25

S přelomem roku se nám láme i mecenášství. Je tak možné se stát mecenášem Zatrolených her pro rok 2022 (bližsí popis níže v článku). A ještě jednou bychom se rádi ohlédli za právě skončeným rokem a ještě jednou poděkovali všem, kteří nás v daném roce mecenášstvím podpořili. Celkem vás bylo 154 a my si vaší podpory velmi vážíme!

Zlatí mecenáši 2021

Zlatým mecenášem se v roce 2021 stalo celkem 29 uživatelů, a jmenovitě to byli tito:

Stříbrní mecenáši 2021

Stříbrná úroveň byla (možná překvapivě) ta nejméně "oblíbená". Stříbrných mecenášů se našlo celkem 14 a byli to tito:

Bronzoví mecenáši 2021

Samozřejmě zdaleka nejběžnější byla nejpřístupnější úroveň, tedy bronzová. Mecenášů bronzové úrovně se nashromáždilo krásných 111. A i ty si vyjmenujeme:

Zvláštní poděkování za mecenášství pak patří Varouchovi ;-)

Mecenášství 2022

Možnost koupit si mecenášství za rok 2022 jsme ručně zapnuli dnes ráno. Pokud jste si tedy chtěli mecenášství koupit již krátce po půlnoci, tak to nebylo možné a za to, že jsme něco takového nepředpokládali, se omlouváme. Zároveň níže připomínáme, co vlastně to mecenášství znamená.

Co a jak?

Jedná se o příspěvek v daném kalendářním roce ve třech úrovních:

  • Bronzový mecenáš ve výši 333 Kč.
  • Stříbrný mecenáš ve výši 666 Kč (ano zde jsme chvíli přemýšleli, zda takovou částku použít, ale matematicky to tak vyšlo :-).
  • Zlatý mecenáš ve výši 999 Kč.

Pro naše příznivce ze Slovenska či jiných krajin, kde se platí Eury, tak s přepočtem na Eura v poměru 25 Kč = 1 Euro.

Co z toho bude mecenáš mít?

Naši nehynoucí vděčnost a dobrý pocit z podpory věříme oblíbeného webu o deskových hrách. To by měla být hlavní motivace mecenášství.

A opravdu nic jiného?

Každý mecenáš získá pod svého avatara v diskusích pás s úrovní mecenášství za aktuální rok a tři předchozí. Navíc se podle příspěvku v aktuálním roce ukáže patřičně vyšňořená figurka. Při kliknutí na tento pás, se otevře okno s přehledem všech roků  mecenášství.

Přehled o mecenášství v diskuzích

 

Podrobný přehled o mecenášství uživatele

No a každý mecenáš získá navíc v daném roce, pro který se mecenášem stal, navíc i možnost nahrát si avatara, i když jinak podmínku nesplňuje.

Na co peníze použijeme?

  1. Placení provozních nákladů na infrastrukturu, hlavně serverů. Ty tam jsou doby, kdy Zatrolené hry běžely z jednoho serveru (a tušíme, na co by se nám hodily další).
  2. Placení i některých služeb jako je například SMS brána, kterou používáma na posílání SMSek.
  3. Občas zaplatíme nějakému specialistovi za práci. V tuto chvíli hlavně grafičce, která pro nás kreslí grafiku (sic pomalu :-).
  4. Alespoň drobná odměna adminům, kteří administrováním webu tráví obrovské množství času naprosto nezištně (maximálně tak za prchavou slávu).

A jak na to?

Ulož si do měšce částku, kterou budeš chtít přispět (když si pošleš pro jistotu o trochu víc, v měšci ti rozdíl zůstane pro budoucí využití).

Až tam budou (dostaneš notifikaci), zamiř do Nastavení (symbol ozubeného kola v uživatelském boxu v pravém horním rohu webu) a tam do záložky Mecenášství. Nebo zde rychlý odkaz přímo do Mecenášství.

Záložka Mecenášství v Nastavení

A nemusíš se hned stávat rovnou zlatým mecenášem, když se nejprve staneš bronzovým mecenášem, budeš mít později možnost povýšit si mecenášství doplacením rozdílu v ceně. Povýšení mecenáše je možné také „pouze“ do konce daného roku. 

Poděkování a přání závěrem

Ať již nás podpoříte či ne (chápeme, že ne každý si to i může dovolit – obzvláště v dnešní době), přejeme vám všem klidné a hravé svátky vánoční.

Považujeme současně za důležité poděkovat i všem ostatním, kteří nás podporují i jinými formami jako je přidáváním obsahu nebo jen hezkým mluvením o nás mezi svými přáteli :-).

A poslední poděkování směřujeme všem, kteří se chováte (aspoň na našem webu) slušně a férově a tvoříte tak přátelskou atmosféru jak pro dlouholeté uživatele stejně jako pro nováčky.

Stát se mecenášem Zatrolených her 2022

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Třípatrový držák karet - 2ks
Třípatrový držák karet - 2ks
Akt. cena: 100 Kč
Končí za: 4 dny

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas