LORIS GAMES: Vydané i chystané novinky

Autor: Wolfsen | 25.7.2019 | 2

Loris Games pokřtili na Gameconu svou novinku Kombo Afrika. V úterý 23. 7. pak zamířila také do běžné distribuce. Autorem této hry je Slovák Ondrej Sova, který stojí za sdružením Nerogames. Hra Kombo Afrika je předělávkou jeho dřívější hry XPSW.

Ve hře Kombo Afrika se budou hráči snažit vytvořit souvislou oblast - smečku/kombo - tří karet stejných zvířat na herní síti 5×5 polí, kde uprostřed je dobírací balíček. K tomu mohou ve svém tahu vyložit libovolný počet karet ze svých 5 karet, které mají v ruce. Smečku však mohou vytvořit jen jednu za tah. Za vytvořené kombo hráči získají počet bodů, který je vytištěný na kartách zvířat. Každé zvíře má navíc nějakou speciální schopnost, kterou hráč může aktivovat ihned po jeho vyložení na hrací plochu.

Dále Loris Games ve spolupráci s Českou asociací pojišťoven připravují autorskou vzdělávací hru Peníze a život. Ve hře budou hráči podobně jako třeba v Cestě za štěstím provádět svého svěřence životem - budou mu volit vzdělání, kariéru, příjmy a výdaje. Hra se ale bude více soustřeďovat na finanční gramotnost se zvláštním přihlédnutím k pojištění. Hra by se měla na trhu objevit 20. 9. tohoto roku.

Poslední novinkou z dílny Loris Games je finišující lokalizace hry Jurassic Snack. V tomto případě jde o hru převzatou - autorem je zkušený autor Bruno Cathala. Jedná se o rodinnou hru pro dva hráče, v níž hráči v roli stád býložravých diplodoců soupeří o ty nejšťavnatější kousky trávy na jurské louce. Hráč na tahu pohne jedním ze svých 4 diplodoců o libovolný počet prádzných polí (na sítí 6×6). Pokud narazí na žeton trávy, vezme si jej jako vítězný bod, ale zároveň provede efekt na rubové straně žetonu, který může přivolat krvelačného T-Rexe. Hra by se měla na českém trhu objevit 20. 8. tohoto roku.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Temné znamení
Temné znamení
Akt. cena: 450 Kč
Končí za: 7 dnů

Offcanvas