Letem světem deskových her - srpen 2008

Autor: Zeus | 25.8.2008 | 0

Čeští hráči mohou konečně cestovat po celém světě za jednotnou cenu 750 Kč. Vydavatel MindOK dnes ohlásil dostupnost deskové hry Cesta kolem světa za 80 dní, takže tak do týdne by mohla být na pultech všech českých obchodů.

Současně byl ohlášen i první ročník Mistrovství České Republiky v nedávno vydané hře Agricola, které proběhne 28. září 2008 v rámci mezinárodního festivalu her Deskohraní. Více informací o turnaji.

Hráče taktické deskové hry Tannhäuser zajisté potěší nová mapa, kterou si lze zdarma stáhnout ze stránky s dalšími doplňky ke hře na webu Fantasy Flight Games. Poprvé se bojovníci obou znepřátelených stran konfliktu podívají i do venkovního prostředí, které je ale plné plamenů, kouře a občasných explozí.

Další společenské hry spatří světlo binárního světa. Konkrétně se jedná o hry Tide of Iron (2. čtvrtletí 2009) a Wings of War (podzim 2008), které se objeví na Xbox Live a Sony PlayStation Network. Kromě toho se objeví elektronická verze karetní hry Citadela a tu si budou moci zahrát šťastní majitelé mobilního telefonu Apple iPhone. Hra se v internetovém obchodě společnosti Apple objeví v prvním čtvrtletí 2009.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Klasika
Klasika
Akt. cena: 1 Kč
Končí za: 8 dnů

Offcanvas