LAZY CAT BG: Crowdfundingová Středa 05.04.23 – Škodlivost PVC a Gamefound

Autor: speett | 5.4.2023 | 2

Aktální díl Crowdfundingového týdenníku :-)

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Jako ta diskuse tady na ZH byla opravu surreálná…

--------------------------------------------------------------
Magic: the Gathering veterán, deskogeek a deskoherní překladatel

6.4.2023 09:48:48

Fakt je potřeba tu diskusi zesměšňovat tím, že se jí bude podstrkovat strkání figurek do úst, o které tam nešlo?

6.4.2023 11:56:37

smazáno, nemám zapotřebí tady dále jitřit emoce… pokud se to někoho dotklo, tak se omlouvám.

--------------------------------------------------------------
Magic: the Gathering veterán, deskogeek a deskoherní překladatel

6.4.2023 13:31:18 | Upraveno autorem (porovnej)

@Caranthir : o smyslu té diskuze se bavit nehodlám, protože tématu vůbec nerozumím, ale z mého pohledu, se v ní arogancí a zesměšňováním vyznačovali hlavně odpůrci toho tématu, tajkže mi připadá, že jsem asi četl jinou diskuzi než ty.

 

Jinak jsem nepochopil, proč se autor tohohle videa o tom vůbec zmiňuje. Nic k tomu tématu nepřidal, maximálně jsem si odnesl, že má potřebu to shodit, což klidně může, ale reálně nechápu proč.

6.4.2023 13:43:45

@Caranthir - Tvůj jedinej příspěvek do té diskuse byl arogantní a informačně naprosto prázdný, přišel jsi sdělit, že jsi vystudovaný chemik. Prima díky, tak to jistě budeš mít něco k tématu. Já chemik se vám tu směju a nazdar. Aha, no tak to teda díky ještě jednou. Naštěstí v té debatě bylo dost lidí, kteří disciplínu kultivované diskuse zvládají lépe. 

A mimochodem, ten tvůj a spousty dalších zbytečných příspěvků, kde se někdo musel přijít ostentativně podivit, že někdo řeší ftaláty, aniž by sdělil cokoliv k podstatě samotné, tu diskusi naprosto zbytečně nafoukly. Je jich tam ještě teď hromada to jsem to začal od chvíle, kdy @Silas získal odpověď nemilosrdně mazat. Kdybys místo zesměšňování ostatních věnoval čas faktické argumentaci k tématu, když máš vzdělání v oboru, udělal bys lépe. 

6.4.2023 13:55:19

@Caranthir  Zajímalo by mě, jaký jsi v diskuzi mimo sociální sítě. Podle toho jak píšeš si to umím docela představit. Nicméně, moc Tě prosím, napiš na ECHA (European chemicals agency) korekci a doplnění k jejich závěrům, napiš jim, že je směšné to řešit.:

https://echa.europa.eu/hot-topics/phthalates

Také nezapomeň na to, že jejich platná legislativa (od roku 2020) je zbytečná a že ftaláty jsou všude a není potřeba to řešit. 

 

To je poslední reakce na tebe a tobě podobné, kteří mají potřebu zesměšňovat věci, které (i přes své údajné vzdělání), nerozumí.

6.4.2023 14:14:35

@černý vlk Úplně to samé bych mohl říci já o tobě, ale neřeknu ;) Omezím se na konstatování, že by ses zřejmě při osobním setkání divil. No nic, nemám potřebu to dále nějak hrotit. Hezké Velikonoce.

--------------------------------------------------------------
Magic: the Gathering veterán, deskogeek a deskoherní překladatel

7.4.2023 08:17:37

Vybíráme z Bazaru

Expeditions - Expedice (hra ze světy Scythe)
Expeditions - Expedice (hra ze světy Scythe)
Akt. cena: 600 Kč
Končí za: 13 dnů

Offcanvas