Labyrinth – návod (TTS)

Autor: Milford | 10.7.2022 | 0

Videonávod v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Ahoj, mas tam chybu. Zeton financovania u dzihadistov urcuje pocet kariet v hre, nie pocet buniek na stupnici. Rovnako jak u Americanov zeton Troops. 

Dalej ak je vlada spojenecka a Good, tak mam dojem ze su udalosti, ktore sposobuju, ze sa zmeni orientacia zeme…Cize zeton sa posune zo spojenca na neutral. 

A ked sa meni GWOT z hard na soft, tak otocis aj prislusny zeton. Cize  mas GWOT Soft v policku soft a opacne… Tak aj postoj USA.

Inak pekny report mojej oblubenej hry.

10.7.2022 19:51:31

Ahoj
(předchozí komentář se někam ztratil, tak ještě jednou, ale kratší)

Díky za upozornění na chyby.

Chyba 1: Vubec si nejsem vědom, že bych tam něco takového říkal. To že to určuje počet karet na ruce říkám tak 2x. Ale je možné, že někde jsem se špatně vyjádřil.

Chyba 2: Toto jsem moc nepochopil. Ksyž je good/allied vláda tak jedině džihádem snižovat. Pokud je tím myšleno něco jiného, tak nevím.

Chyba 3: Stejné jako u jedničky. Je možné, že jsem zapomněl zdůraznit, že se žeton otáčí. Ale stupnici tam podle mého mám vysvětlenou dobře. I když by to šlo samozřejmě lépe. to nepopírám :-)

Jinak já na hru zatím názor nemám. Z toho co jsem zkoušel, jsem se pral s pravidly a s tím co vůbec mohu dělat. Pokud se k tomu po dovolené dostanu, tak bych se ještě podíval na solo hru. A z toho si snad již názor udělám.

11.7.2022 18:16:33

Chyba 1: Cas dajak 20:15 , to som myslel. Ale tak berem spat, neskor to tam uz vysvetlis spravne, len vcera som to nedopozeral cele :-).

 

Chyba 2:Dzihadom znizujes vladu, ale mas tam udalosti, co Ti menia orientaciu zeme, ale vlada ostava. Takze kludne s Allied Good, mozes byt Neutral Good.

11.7.2022 20:05:20

Vybíráme z Bazaru

Dominion - Pobřeží, 1. Edice
Dominion - Pobřeží, 1. Edice
Akt. cena: 670 Kč
Končí za: 10 hodin

Offcanvas