Kubrt vs King's Dilemma: Představení

Autor: Kurdt57 | 7.6.2020 | 1

Ve videu s vámi vybalím hru King's Dilemma a představím to, jak se hra hraje. Rozhodně tím ale s touto hrou nekončím, protože od této hry očekávám osobně maximum! :)

Youtube kanál Kubrt referent

Kubrtův blog na Facebooku

Sdílet s přáteli:

Komentáře

my už sme sa sklamali...
Na túto hru som sa veľmi tešil aj ja, ale nanešťastie nás nechala úplne chladnými. "Dilemy" sú relatívne jednoduché, je jasné, čo bude výsledkom rozhodnutí, a často ide iba o to, aby sa ukazovatele posunuli tým smerom, ktorý mi vyhovuje. Ak hrozí, že pôjdu opačným smerom, tak sa buď skúsime dohodnúť na cene, za ktorú mi iný hráč urobí láskavosť, alebo sa nedohodneme, a nič sa s tým nedá robiť. Veľa krát sa dohodnúť ani nedá, a preto je nakoniec toho vyjednávania dosť málo.

Skončilo to tak, že sme otočili dilemu, každý zahlasoval po svojom, prípadne sa niekto pokúsil dakoho podplatiť, ale často bez úspechu, a prečítali sme výsledok dilemy. A potom na ďalšiu - zahlasovali sme, vyhodnotili, a zasa na ďalšiu... a tak dokola. Len minimum vyjednávania a dohadovania sa - bolo na to príliš málo zmysluplných príležitostí. A keď sa aj vyskytli, tak sa dohadovali dvaja, a ostatní hráči iba čakali.

Na túto hru treba určite veľmi veľmi veľmi správnu skupinu ľudí, hromadu role-playingu, vžiť sa do celého deja, neriešiť asi body v hre, a potom to môže byť fajn. Pripomína mi to Western Legends - pre niekoho skvelá role-play zábava bez nutnosti sledovať body, pre iných nekonečná nuda.

----------------------------------
herný klub NITHRANIA z Nitry

7.6.2020 11:57:46

Název
Správnou skupinu to chce určitě. Není to typická hra. Ta míra roleplayingu tam je značná. O sobě třeba vím, že to radši zahraju tak, aby to bylo zábavné a zajímavé, než abych maximalizoval svůj zisk. Jsem zvědavý, jak se to v naší skupině uchytne. :)
...................................................................
Odvážný dobrodruh

7.6.2020 12:34:23

Kurdt
držím palce, aby sa viac uchytila ako u nás! :)

----------------------------------
herný klub NITHRANIA z Nitry

7.6.2020 17:15:49

Vybíráme z Bazaru

Sagrada Nativitas
Sagrada Nativitas
Akt. cena: 300 Kč
Končí za: 4 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas